- Bütçe
- 85000
Herkese merhabalar, iyi forumlar dilerim.
Uzun yıllar boyunca hem iş hem de eğlence amacıyla sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim, yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayar arayışındayım. Bütçemi maksimum 85.000 TL olarak belirledim. Bu doğrultuda siz değerli forum üyelerinin tecrübelerine ve önerilerine danışmak istedim.
Cihazı kullanım amaçlarım ve öncelikli kriterlerim şu şekildedir:
Vakit ayırıp öneride bulunacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Sağlıklı ve iyi günler dilerim!
Uzun yıllar boyunca hem iş hem de eğlence amacıyla sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim, yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayar arayışındayım. Bütçemi maksimum 85.000 TL olarak belirledim. Bu doğrultuda siz değerli forum üyelerinin tecrübelerine ve önerilerine danışmak istedim.
Cihazı kullanım amaçlarım ve öncelikli kriterlerim şu şekildedir:
- Donanım: Geleceğe yatırım olması açısından mutlaka 32 GB RAM kapasitesine sahip ya da sonradan yükseltmeye tamamen uygun bir model bakıyorum. Ekran kartı tarafında güncel mimarili ve yüksek TGP (güç tüketimi) değerine sahip kartlar önceliğimdir.
- Kullanım Amacı: Ağırlıklı olarak yoğun işlemci ve RAM tüketen simülasyon oyunları oynuyorum. Bunun yanı sıra işim gereği render süreçlerinde de beni yarı yolda bırakmayacak, akıcı ve stabil performans sunacak bir cihaz olmalı.
- Malzeme ve Kronik Sorunlar: Isınma problemi, panel arızaları veya kasa kalitesizliği gibi kronik sorunları bulunmayan, soğutma performansı başarılı ve genel malzeme kalitesi yüksek modelleri tercih etmek istiyorum.
- Satın Alım Kolaylığı: Finansal olarak beni zorlamaması adına, pazar yerlerinde (Trendyol, Hepsiburada vb.) vade farksız ya da avantajlı fiyatlarla 9 taksit ve üzeri seçenek sunan platformlarda şu an satışta olan modeller önceliğimdir.
Vakit ayırıp öneride bulunacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Sağlıklı ve iyi günler dilerim!