itsArmando
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH turnusol yazısı valla kahkaha atarak okudumbunlar ya firma çalışanı, salınmış buralara, ya da fedaisi, çalışan gibi hareket ediyorlar ki bu daha kötü cevap versen nereden vereceksin adam 35kyı savunuyor geçen 40kya çıktı onu da savunurlardı ederi o kadar diye. her bilgiyi internette bulamazsın elinin altındaki yerlerden yorum yapıyor iddialaşa iddialaşa bu 600 dolar tavsiye edilen satış fiyatı bu ne demek? daha bundan haberleri yok bide millete dizilip sayıyorlar alt alta yorumlar. bundan satarsan gayette kar edersin demek ha daha pahalıya da satabilirsin serbest piyasa kim tutuyor, ama daha ucuza satma şansın da var istersen satarsın çünkü atıyorum ben sana 400-450 dolardan sattım bunu sen içine masraflarını koyup 600 e satarsan az yada çok kar edersin düşürürsen belki sürümden edersin vs. üstteki arkadaşların dediği gibi kaçtan aldığını bilemezsin ama 30k dan almıyorlar bunu, bunu dediğim için utanıcam nerdeyse çoluk çocukla mı uğraşıyoruz 30k dan aşağı zarar sanıyorlar. 17-20k Türkiye'ye girişi var deseler inanırım.