❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

bunlar ya firma çalışanı, salınmış buralara, ya da fedaisi, çalışan gibi hareket ediyorlar ki bu daha kötü cevap versen nereden vereceksin adam 35kyı savunuyor geçen 40kya çıktı onu da savunurlardı ederi o kadar diye. her bilgiyi internette bulamazsın elinin altındaki yerlerden yorum yapıyor iddialaşa iddialaşa bu 600 dolar tavsiye edilen satış fiyatı bu ne demek? daha bundan haberleri yok bide millete dizilip sayıyorlar alt alta yorumlar. bundan satarsan gayette kar edersin demek ha daha pahalıya da satabilirsin serbest piyasa kim tutuyor, ama daha ucuza satma şansın da var istersen satarsın çünkü atıyorum ben sana 400-450 dolardan sattım bunu sen içine masraflarını koyup 600 e satarsan az yada çok kar edersin düşürürsen belki sürümden edersin vs. üstteki arkadaşların dediği gibi kaçtan aldığını bilemezsin ama 30k dan almıyorlar bunu, bunu dediğim için utanıcam nerdeyse çoluk çocukla mı uğraşıyoruz 30k dan aşağı zarar sanıyorlar. 17-20k Türkiye'ye girişi var deseler inanırım.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH turnusol yazısı valla kahkaha atarak okudum

Vay anasını bir gün giremedik foruma misafir geldi diye olanlara bak. Dövecem bidakine misafirleri. Şu forumun da bi mobil sürümünü yapın ya @Abdullah Hacıgül reis. Telefondan sürekli safariden girilmiyor . Yokmu kod mod bilen şöyle app storea bi uygulama yapsa. Zırt diye tıkladığımız gibi girebilsek

Vay anasını bir gün giremedik foruma misafir geldi diye olanlara bak. Dövecem bidakine misafirleri. Şu forumun da bi mobil sürümünü yapın ya @Abdullah Hacıgül reis. Telefondan sürekli safariden girilmiyor . Yokmu kod mod bilen şöyle app storea bi uygulama yapsa. Zırt diye tıkladığımız gibi girebilsek
Apple kullanıyorsan bu sayfayı nasıl uygulama haline getirebilecegini anlatabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple kullanıyorsan bu sayfayı nasıl uygulama haline getirebilecegini anlatabilirim
Bende sayfayı uygulama haline getirip kullanıyorum cunku

Bende sayfayı uygulama haline getirip kullanıyorum cunku
çok detaylı değilse olabilir hocam. Ben son 1 yıldır apple kullanıyorum. Azcık iphone köylüsüyümdür çok bilmem karmaşıksa.
1783182686737.webp

çok detaylı değilse olabilir hocam. Ben son 1 yıldır apple kullanıyorum. Azcık iphone köylüsüyümdür çok bilmem karmaşıksa.
Alıntıyı görüntüle
Hocam safariden bu sayfayı acıcaksınız sonra sağ aşağıda … olması lazım tıklayıp paylaş secenegini seciceksiniz, sonra ‘ana ekrana ekle’ secenegini seciyosunuz uygulama gibi anasayfaya gelmis oluyor tek tıkla buraya geliyorsunuz ben oyle kullanıyorum.

Hocam safariden bu sayfayı acıcaksınız sonra sağ aşağıda … olması lazım tıklayıp paylaş secenegini seciceksiniz, sonra ‘ana ekrana ekle’ secenegini seciyosunuz uygulama gibi anasayfaya gelmis oluyor tek tıkla buraya geliyorsunuz ben oyle kullanıyorum.

Ekler

• IMG_1017.webp
    IMG_1017.webp
    62.8 KB · Hit: 21
  • IMG_1018.webp
    IMG_1018.webp
    5.3 KB · Hit: 19

Oldu iş görüyor teşekkürler. Monke mutlu 🐵
1783183190536.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,310
Üyeler
198,741
Son üye