1k Hz F/P Sorun Çıkarmayacak Fare Önerisi

nonamed0g

80+
Reaksiyon skoru
0
aula v9 fikrine neden bilmiyorum ısınamadım her fiyattan f/p olduğunu düşündüğünüz teklifleri yazarsanız sevinirim elim 19.5x10

bu komboyu düşünüyorum

pulsar da aklımın bir köşesinde

önceliğim farenin çalışması çalışmaya devam etmesi takılmaması donmaması ve 1k hz olması ,

ayrıca xradesden

bu mousepadi düşünüyorum mousapad f/p önerisi olan paylaşsın lütfen teşekkürler =)

aula v9 fikrine neden bilmiyorum ısınamadım her fiyattan f/p olduğunu düşündüğünüz teklifleri yazarsanız sevinirim elim 19.5x10

bu komboyu düşünüyorum

önceliğim farenin çalışması çalışmaya devam etmesi takılmaması donmaması ve 1k hz olması ,

ayrıca xradesden

bu mousepadi düşünüyorum mousapad f/p önerisi olan paylaşsın lütfen teşekkürler =)

bu komboyu düşünüyorum

ayrıca xradesden

bütçen ne

bütçe 5-6 bine kadar esneyebilir iyi olduğunu düşünüyorsanız teklifin , ama 6 bine bir fare alacağıma 3 bin liradan 2 fare almak kafama daha çok yatar :hoba::hoba:

Ben mouse padde daha iyi bir ürün almanızı öneririm. XRades Çin'e ürettiriyor ve yüzeyleri öyle fark yaratacak ürünler değiller. Bence ₺750-800 fiyatını hak etmiyorlar, o aralık boş diye XRades ve Porge biraz at koşturuyor. Wraith mouse padleri güzel, hybrid veya sunset modeli.

Veya Kensei mouse pad de alınabilir. Kensei kendi sitesi, Amazon, HB ve Trendyol'da satıyor. Hangi sitede uygunsa alın geçin, kare mouse padleri CS2 ve Valorant için uygun.

XRades alınacaksa da soft speed daha mantıklı, speed almayın ve control aqua control nasıldır bilmiyorum. XRades siteye tüm her şeyi taşımadan önce, ₺350 kare mouse padini almıştım. Aynı Porge gibi ucuz bir şeffaf poşete sarılı geldi. Ürün koyun gibi kokuyordu, zaten düzleşmesini bekledim bir şey olmayınca da saldım. Kedim biraz tırmaladı ve içindeki plastik kötü kokunca attım. Tabanı kötüydü, yüzeyi ayrı kötüydü. Kaliteyi biraz artırmış olsalar da o fiyatları hak edecek ürün getirdiklerini hiç sanmıyorum.

Porge keza yüzey yapıştırma baskı ve speede kaçan bir şey, o fiyatları hiç mi hiç hak etmiyor.

Geri