Asus Tuf F16 Laptop Ekranı Soluklaşıyor ve Ekranda Yatay Çizgi

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,702
Merhaba. ASUS TUF F16 FX608JH-RV081 (RTX 5050, i5 13450hX) modeline sahibim. Ekranım saliselik beyaz oluyor. Hem harici monitör kullanımında hem de normal kullanımda.

Bir de bir ara laptopun ekranında çok ince gri yatay çizgiler çıktığını bir süre sonra gittiğini görmüştüm. Sebepleri nedir acaba? Garantiye yollamama gerek var mıdır? Çizgilerin resmini ve ekran beyazlama videosunu aşağıya bıraktım. Bu çizgiler bir anda belirdi gözle çok zor seçilecek şekilde ve bir süre sonra gitti.

YouTube'a attığım videoyu YouTube otomatik olarak Shorts diye değerlendirmiş. Olay o kadar hızlı oluyor ki hızı 0.1X'e kadar çekmeme rağmen çok az gözüküyor. Videonun başında hemen sol üstte bir beyazlık gözüküyor dediğim olay o. Tüm ekran saliseliğine bayağı soluk bir renge bürünüyor.
1783196770401.webp

panel arızasıda olabilir flex kablo arızasıda, teknik servisin bakması lazım ama bana sorarsan iyice bozulması yakındır bozulsun garantiye yolla

panel arızasıda olabilir flex kablo arızasıda, teknik servisin bakması lazım ama bana sorarsan iyice bozulması yakındır bozulsun garantiye yolla
Hocam sorun olalı 2 ay falan oldu hem final hem de vize haftası derken bilgisayarsız kalmamam lazımdı diye bir aksiyon almamıştım. Şimdi mail attım asus tarafına.
Peki ekrandaki beyazlık için bir fikriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,289
Üyeler
199,330
Son üye
kkeroglu

Geri