1ms 165hz 1080p asus monitörler sahibinde ortalama 3 -5k arası geziyoristanbula yakınım kocaeli sınırı kasa + monitör ne kadar sence bi sorun yaşamadım pc de fps lerde iyi akıcı 2-3 sene oldu
Bencede 25k koysun pazarlıkla 22k 23k verSadece kasa hemen hemen benzer sistem işlemci i3 12100f ve 3060ti'li sistemi 18k'ya aynı gün ilana koyup sattım. Sen de monitör de var 20k'ya rahat gider sanırım. Acelen yoksa 25k'ya falan koy bence.
ama arkadasa 45 diyip umut satmayalım , o mesajı okudugunda yuzu ne kadar gulmustur kim bilirnormalı 45 değil bende biliyorum sizde haklısınız ederi max 25 k , ama sahibindene bakıyorum rx580 ler o fiyata satanlar var
hocam 45k nerde 25k nerdenormalı 45 değil bende biliyorum sizde haklısınız ederi max 25 k , ama sahibindene bakıyorum rx580 ler o fiyata satanlar var
monitörOrtalama 20 25 eder , konumda önemli İstanbul mu neresi (sadece kasa)
Bence 22-23k koy pazarlıkla 20k indirirsin
Monitörü'de ayrı satarsan 4k falan gider muhtemelen , 1ms 165hzmi 05 ms mi
haykırdım ya gece gecehocam sattıgınız kisi dusmanınız mıydı?
yok ya sadece satip laptop almak istiyorumda ne kadar sa piyasası ona gitsin istiyorumama arkadasa 45 diyip umut satmayalım , o mesajı okudugunda yuzu ne kadar gulmustur kim bilir![]()
ona çok güvenmme hocam , benim kule tipi de piyasada yok diye akakçede 15k falan gözüküyormonitör
Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü
(2 yorum) akakcede 17k gözüküyor
leptop alırsan kasadan daha düşük performans alacaksın bunu unutma , pahalı bir şey alman lazımyok ya sadece satip laptop almak istiyorumda ne kadar sa piyasası ona gitsin istiyorum![]()
hocam ne kadar beklersiniz ne olur bilmiyorum ama guzel bi ilan açarak minimum 18kya satarsınız gibiyok ya sadece satip laptop almak istiyorumda ne kadar sa piyasası ona gitsin istiyorum![]()
monitörde var bence 22k 23k iyi , 25k koysun 20 25k arası neye gidiyorsa versin .hocam ne kadar beklersiniz ne olur bilmiyorum ama guzel bi ilan açarak minimum 18kya satarsınız gibi
25 k ya koyayim o zman peki ilk defa siteye koyucamda direk kasayi mi atayim yoksa parça parça mı kutuları felanda duruyor atmadımona çok güvenmme hocam , benim kule tipi de piyasada yok diye akakçede 15k falan gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
leptop alırsan kasadan daha düşük performans alacaksın bunu unutma , pahalı bir şey alman lazım
ben biraz en minimumu bilsin istedim yani ölse bile bu fiyata kesin gider gibisindenmonitörde var bence 22k 23k iyi , 25k koysun 20 25k arası neye gidiyorsa versin .
yine ona kalmış