Çözüldü✓ Bilgisayarimi 2. Elden Satmak İstiyorum ama Kaç Lira Eder Acaba Bakarmısınz

Sadece kasa hemen hemen benzer sistem işlemci i3 12100f ve 3060ti'li sistemi 18k'ya aynı gün ilana koyup sattım. Sen de monitör de var 20k'ya rahat gider sanırım. Acelen yoksa 25k'ya falan koy bence.

istanbula yakınım kocaeli sınırı kasa + monitör ne kadar sence bi sorun yaşamadım pc de fps lerde iyi akıcı 2-3 sene oldu
1ms 165hz 1080p asus monitörler sahibinde ortalama 3 -5k arası geziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece kasa hemen hemen benzer sistem işlemci i3 12100f ve 3060ti'li sistemi 18k'ya aynı gün ilana koyup sattım. Sen de monitör de var 20k'ya rahat gider sanırım. Acelen yoksa 25k'ya falan koy bence.
Bencede 25k koysun pazarlıkla 22k 23k ver

ona çok güvenmme hocam , benim kule tipi de piyasada yok diye akakçede 15k falan gözüküyor

yok ya sadece satip laptop almak istiyorumda ne kadar sa piyasası ona gitsin istiyorum :D
leptop alırsan kasadan daha düşük performans alacaksın bunu unutma , pahalı bir şey alman lazım

ona çok güvenmme hocam , benim kule tipi de piyasada yok diye akakçede 15k falan gözüküyor

leptop alırsan kasadan daha düşük performans alacaksın bunu unutma , pahalı bir şey alman lazım
25 k ya koyayim o zman peki ilk defa siteye koyucamda direk kasayi mi atayim yoksa parça parça mı kutuları felanda duruyor atmadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,974
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri