🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Geçen sistemin daha iyiydi bu alalade
Bence de! ama insanlara ne verirsen hep daha fazlasını ister o sistemde de yok biostar yok inno3d özetle insanların hep bahanesi var. Burda da full MSI sistemin bir maliyet tablosu var.

Bunlar sorun değil! herkes hazır sistem yapmayı bıraksın, bırak 8-10K indirimi 500TL indirime herkes tav olur :) Bu tamamiyle insanlara sunulan konforla alakalı öyle ki bu konfor insanlara teşekkür ettirmeyi bile unutturdu.

Bu fiyata geçen haftalarda gaminggecesinde 7800x3d li sistem vardı

Bence de! ama insanlara ne verirsen hep daha fazlasını ister o sistemde de yok biostar yok inno3d özetle insanların hep bahanesi var. Burda da full MSI sistemin bir maliyet tablosu var.

Bunlar sorun değil! herkes hazır sistem yapmayı bıraksın, bırak 8-10K indirimi 500TL indirime herkes tav olur :) Bu tamamiyle insanlara sunulan konforla alakalı öyle ki bu konfor insanlara teşekkür ettirmeyi bile unutturdu.
Şuan Ram SSD olayını unutuyorlar. Sadece ekran kartı fiyatına kac tane yaptığın sistemini aldım o günler geri gelir elbet. Birde markalara laf etmek yerine hazırlayana laf edilmesi çok yanlış.

Yani pek ilgimi çekmedi.

Şuan Ram SSD olayını unutuyorlar. Sadece ekran kartı fiyatına kac tane yaptığın sistemini aldım o günler geri gelir elbet. Birde markalara laf etmek yerine hazırlayana laf edilmesi çok yanlış.
Bana kimse laf edemez! bunu onlar da biliyor onun için çok sallamıyorum. Konu hazır sistemse TR'de yapılamaz denilen her şeyi zaten bu ekip yaptı sonrası bizi takip etti. Adam Vatan PC diyor yani desene ne olacak onu kim takar 9 Taksit olayının nasıl dev bir maliyet olduğunu bilmeyen çocuklar burada klavye yarıştırıyor.

Birdaha uyarı yiyeceksek yiyelim bari.

CUSU diye Aliexpress RAM markası kullanılmış. Belki içinde ki çip iyi olabilir ancak soru işareti oluşturan bir markada sadece RAM 32 GB, full RGB, dual channel vb. demek çok komik. Ben buna güvenmek istiyorsam eğer teknik konuş, RAM çipini falan göster bana. PC Hocası her sistem videosunda PSU'nun içini açıyor mesela.
@Abdullah Hacıgül Cevabınız yok mu?

abdullah abi para verip aldığımız bir şeyde beğenmemek hakkımız değil mi , burada ticaret yok mu bunu bize yüce bir lütüf gibi sunduğunu düşünmen ve insanların hep daha fazlasını istediğini söylemen biraz absürt bence
Vallaha her yapılan sisteme elbet eleştiri olucak ama eleştiri olunca insanlara hemen kızıyolar böcek gibi davranıyolar aynısını modart ta yapmıştı hatta story atıp hakaret edip el hareketi çekmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abdullah abi para verip aldığımız bir şeyde beğenmemek hakkımız değil mi , burada ticaret yok mu bunu bize yüce bir lütüf gibi sunduğunu düşünmen ve insanların hep daha fazlasını istediğini söylemen biraz absürt bence
Yani bence herkes aynı fikirde insanlar senelerce kullanmak için bilgisayar arayışına giriyor ve parça değiştirmenin aşırı zor olduğu dönemdeyiz haliyle insanlar işlemciyi ramin cl38 ve anakartı eleştiriyor ama eleştirince suç bizlere kalıyor bi anamıza küfür yemediğimiz kalıyor

YALAN YORUM! beğenmedim diyen kimseye hiçbir zaman dokunulmaz.

herşeyden bağımsız şunu sorucam imzamdaki sistemi 30-35kya satarak hollandadan 9600x-9070xt ve 32gb ram sistem toplamak mantıklı mı(55k vergi iadesiyle)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,233
Üyeler
198,932
Son üye
furstark

Geri