Öneri Cup Motorda Yaşadığım Sorunlar

Reaksiyon skoru
61
Mondial 50sfc aldım mart ayında aldığım günden beri bana hep bi sorun yaşattı. Öncelikle yağmurda kaldım içine su kaçmış olması gereken 1 hafta felan yolda gaz kesti gaz yemedi stop etti sonrasında düştüm kaportası çizildi kırıldı dağıldı lego gibi parçalandı. Benzin göstergesi bozuldu. Egzoz saplamaları içerden kırılmış onu yaptırdım bunların koltukları yukarı doğru açılıyor bilirsiniz açılma yerinin kaynağı koptu koltuk elime geldi yazmadığım bazı şeyler de oldu bende en sonunda bunu sattım şimdi ehliyet alıp 125cc enjeksiyonlu sağlam bişey alma fikrindeyim ama hem o motoru çok sevmiştim kullanması çok kolaydı hemde cup sevdiğim için kuba ege50 modeli olduğum yerde sıfırı 40k arora markası felan da var acaba başka cup modeline yönelsem mi diyorum?

Cg new pro 50/150kullanıyorum. Çok memnunum cupa göre hem az yakar çok kaçar . Debriyajlı kullanabiliryorsan cg öneririm 45 e aldım sıfır
Hem ruhsatta 50 bloğu 150cc
Ayrıca kullandığım motor cg nin tipinden en uzak cg diyebilirim ,biraz makyaj yapınca insanlar bu motor neymiş ya diyip yanıma geliyorlar
Parçasını zaten bakkalda bile buluyorum ustası da bol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz cup cg tarzı motorlarda enjeksiyonlu almamaya bak. Arıza çıkmaya çok meyillidirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,964
Üyeler
199,465
Son üye
Soldiers

Geri