ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

thegreendawg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
Selamlar, Yeni satin almis oldugum ve bir suredir kullandigim Game Garaj Slayer 5070 ti 9955hx ozellikli laptopimda cok onemli olmayan ancak keyfimi kaciran bir sorun fark ettim.
Laptopta per-key rgb klavye var ancak animasyon modlari cok kisitli, cesit sayisi cok az, mevcut modlar kotu calisiyor ve fps leri cok dusuk. Cok ucuz hissettiriyor genel olarak. Goz zevkime razer blade 14 2022 laptopimin yaninda hic hitap etmedi.
Ben de kendi basima wireshark kullanarak ve usbdeview kullanarak kontrol merkezi uygulamasinin EC ile nasil iletisime gectigini tersine muhendislikle analiz edip klavyenin rgb offsetleri cikartip kendi yazilimimi yazma karari aldim. 30fps civari animasyon oynatabiliyorum suanda klavyede ve gercekten orjinal versiyonundan cok daha optimize ve asiri smooth calisiyor.
Hala gelistirme surecinde ancak gelismeleri github da repo acarak acik kaynak sekilde buradan paylasacagim. Bu model laptop kullananlarda faydalanabilir.
Fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.

ONEMLI NOT: (GUNCELLEME)
gui_v2 icindeki exe dosyasini indirip deneyebilirsiniz. Suanda stabil calisan versiyon bu
kullanmadan once manual i okuyunuz
yeni modlar eklendi

Son düzenleme:
Selamlar, Yeni satin almis oldugum ve bir suredir kullandigim Game Garaj Slayer 5070 ti 9955hx ozellikli laptopimda cok onemli olmayan ancak keyfimi kaciran bir sorun fark ettim.
Laptopta per-key rgb klavye var ancak animasyon modlari cok kisitli, cesit sayisi cok az, mevcut modlar kotu calisiyor ve fps leri cok dusuk. Cok ucuz hissettiriyor genel olarak. Goz zevkime razer blade 14 2022 laptopimin yaninda hic hitap etmedi.
Ben de kendi basima wireshark kullanarak ve usbdeview kullanarak kontrol merkezi uygulamasinin EC ile nasil iletisime gectigini tersine muhendislikle analiz edip klavyenin rgb offsetleri cikartip kendi yazilimimi yazma karari aldim. 30fps civari animasyon oynatabiliyorum suanda klavyede ve gercekten orjinal versiyonundan cok daha optimize ve asiri smooth calisiyor.
Hala gelistirme surecinde ancak gelismeleri github da repo acarak acik kaynak sekilde buradan paylasacagim. Bu model laptop kullananlarda faydalanabilir.
Fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.
Yaklasik 2-3 saat icinde ilk Sonuclari yt a gizli video olarak yukleyip buradan yollarim.
Hocam x3dlisi mevcut takipteyim... Kolay gelsin.

tesekkur ederim istersen ilk versiyonu atayim :D biraz tuhaf calisiyor ama orjinalinden daha iyi
epostani birakirsan exe olarak atabilirim (merak etme virus yok :) acik kaynakli olarak paylasiyr olacagim yakinda zaten indirmek istemezsen, ancak kendin compile etmek zorunda kalirsin)

NOT:
gui_v1 icindeki exe dosyasini indirip deneyebilirsiniz. Suanda stabil calisan versiyon bu
gelistirmeye ve iyilestirmeye devam edecegim.
simdilik v2 yi kullanmanizi tavsiye etmiyorum kodlari hala guncelliyorum EC nizin donmasina sebep olabilir.
KONTROL MERKEZINDEN KLAVYE AYDINLATMASINI DEVRE DISI BIRAKMADAN EXE DOSYASINI CALISTIRMA !
Eger klavye isiklarinda beklenmedik bir sorun cikarsa ve programi kapatmaniza ragmen duzelmiyorsa bu laptopin kendi kontrol yazilimi ile benim yazdigim yazilimin cakismasindan kaynaklaniyor. O yuzden kontrol merkezinde klavye aydinlatmasini kapatmalisiniz. Yinede bu basiniza gelirse bilgisayari kapatik guc tusuna yaklasik 30 saniye basili tutarak sorunu cozebilirsiniz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazir hocam

merhaba game garaj slayer 4 7xl için uyumlu mu cihaz açılamadı GCUBRİDGE servisinin kapalı olduğundan emin ol diyor

maalesef sizin cihazinizla uyumlu degil
sizinki msi kasa tongfang degil
tamamen farkli modeller o yuzden sizin cihazinizdan bastan tersine muhendislikle mapping yapmak gerekiyor protokolu ogrenmek gerekiyor
cok yardimci olamayacagim o yuzden kusura bakmayin hocam
ancak sizin kontrol merkeziniz nasil gozukuyor ve nasil klavye isiklarini kontrol ediyor gosterirseniz baska onerilerde bulunabilirim. Kasiyormu klavye rgb si bizimkisi gibi mesela ?

kasma yok normalde 24 bölge arka aydınlatma varmış ama verdikleri kontrol uygulamasında o yok kısacası dandik bir kontrol uygulaması var
1783285835048.webp

Son düzenleme:
NOT:
gui_v1 icindeki exe dosyasini indirip deneyebilirsiniz. Suanda stabil calisan versiyon bu
gelistirmeye ve iyilestirmeye devam edecegim.
simdilik v2 yi kullanmanizi tavsiye etmiyorum kodlari hala guncelliyorum EC nizin donmasina sebep olabilir.
KONTROL MERKEZINDEN KLAVYE AYDINLATMASINI DEVRE DISI BIRAKMADAN EXE DOSYASINI CALISTIRMA !
Eger klavye isiklarinda beklenmedik bir sorun cikarsa ve programi kapatmaniza ragmen duzelmiyorsa bu laptopin kendi kontrol yazilimi ile benim yazdigim yazilimin cakismasindan kaynaklaniyor. O yuzden kontrol merkezinde klavye aydinlatmasini kapatmalisiniz. Yinede bu basiniza gelirse bilgisayari kapatik guc tusuna yaklasik 30 saniye basili tutarak sorunu cozebilirsiniz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazir hocam
Hocam yarın indirip deneyip size dönüş yapacağım

kasma yok normalde 24 bölge arka aydınlatma varmış ama verdikleri kontrol uygulamasında o yok kısacası dandik bir kontrol uygulaması varAlıntıyı görüntüle
ozel olarak sizin cihaz icin yapamacagim hocam ancak openrgb yazilimini deneyebilirsiniz. Msi in kendi kontrol yaziliminida deneyebilirsiniz bu model icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri