iade ederiz çok da ihtiyaç değil sonuç olarakyorumlarda biri iadenin gelmediğini söylemiş, ona göre alın iadesiz bile çok ucuz zaten de
neden iade gelmeyecekmiş ki?iade ederiz çok da ihtiyaç değil sonuç olarak
Kral banabak a fiş nasil yukluyoruzneden iade gelmeyecekmiş ki?
Evet bende ty aldım şimdi maile gelen faturayı mı yüklüyoruz sitede direkt market fişi gibi göstermişlerKral banabak a fiş nasil yukluyoruz
Faturayı yüklüyorsunuz, kişisel bilgiler olmayacak şekilde kırpmanızı istiyor, öncesinde kırparsanız daha kolay olur.Evet bende ty aldım şimdi maile gelen faturayı mı yüklüyoruz sitede direkt market fişi gibi göstermişler
diğer deodorant marklarına göre kat kat iyibu daha ucuza gelmiş oldu sanırım öncekini iptal ettim 2 tane çektim old spice genel olarak güzel mi cidden kullanmak bir nasip olmadı bir türlüde
Bi tane futbol seti 179 A aldım birde şampuan aldım 199 iadedende 100 TL gelecek misaynı ürünün 1 adet fiyatı şu an 600 TL
Faturayı yüklüyorsunuz, kişisel bilgiler olmayacak şekilde kırpmanızı istiyor, öncesinde kırparsanız daha kolay olur.
Hocam fatura dediğiniz yer burası mı acaba bunu mu yüklüyoruz direktBi tane futbol seti 179 A aldım birde şampuan aldım 199 iadedende 100 TL gelecek mis