🔥İndirim Acer Nitro 18 5070 Ti Laptop 79.799₺

Cihazı ben indirimli diye yakaladığımda 81000'e almıştım. Şimdi dahada düşük fiyat. Rekabetçi oyunlar dışında kesinlikle üzmez. Ayrıca harici ekran kartı kapalıyken baya iyi batarya ömrü sunuyor. Ekran deseniz zaten ayrı bi dünya. %100 sRGB ve %99'a kadar DCI-P3. Isınma sorunuda yok. Yakın zamanda RAM yükseltmesi yapacağım. Yapay zeka işlerinde kullanmayı düşünüyorum. İnceleme paylaşmayı düşünüyorum.

Cihazı ben indirimli diye yakaladığımda 81000'e almıştım. Şimdi dahada düşük fiyat. Rekabetçi oyunlar dışında kesinlikle üzmez. Ayrıca harici ekran kartı kapalıyken baya iyi batarya ömrü sunuyor. Ekran deseniz zaten ayrı bi dünya. %100 sRGB ve %99'a kadar DCI-P3. Isınma sorunuda yok. Yakın zamanda RAM yükseltmesi yapacağım. Yapay zeka işlerinde kullanmayı düşünüyorum. İnceleme paylaşmayı düşünüyorum.
Bende 4 ay önce 85 bine aldım pahalanır diye :cry:

Bir sorunu var mı seni rahatsız eden 80k eder mi gerçekten almayı düşündüğüm modellerden biri ondan dolayı soruyorum
Bir sorunu yok. Cihaz TV'nin incelemeleri var. Aynı incelediği gibi laptop hala 4 aydır. Uzun kullanımı da önemli ama kısa vadede memnun etti ya iyi gibi. Cs ya da Fortnite gibi işlemci isteyen oyunlarda 5070'li bir i7 işlemcili laptopla aynı fps yi veriyor ancak GPU öncelikli oyunlarda 5070Ti farkını görebiliyorsun.

Bende 4 ay önce 85 bine aldım pahalanır diye :cry:
Bende de o endişe vardı. Eve geçeyim alırım dedim. Eve geldiğimde indirimi görünce direk yapıştırmıştım. 85000 TL'ye bile bence bulunmaz nimet. denkleri rahat 110K üstüne denk geliyor. Ya piyasayı abartıyor diğer ürünleri satanlar ya da bu adamlar dandik üründen sayıp ucuza satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri