Hocam çok güçlüde ittirsem en ucu kalıyor ve sallanıyor şarj da etmiyor.normal gidebildiği kadar ittir acerlerde niyeyse öyle bendeki nitro 16 dada uzun kalıyor
Hocam çok güçlüde ittirsem en ucu kalıyor ve sallanıyor şarj da etmiyor.normal gidebildiği kadar ittir acerlerde niyeyse öyle bendeki nitro 16 dada uzun kalıyor
ilginç bendeki nitroda o kablo uzun kalıyorda oynama şarj etmeme durumu yok .Aldığın yere yaz olmadı değiştirsinlerHocam çok güçlüde ittirsem en ucu kalıyor ve sallanıyor şarj da etmiyor.
Bende 4 ay önce 85 bine aldım pahalanır diyeCihazı ben indirimli diye yakaladığımda 81000'e almıştım. Şimdi dahada düşük fiyat. Rekabetçi oyunlar dışında kesinlikle üzmez. Ayrıca harici ekran kartı kapalıyken baya iyi batarya ömrü sunuyor. Ekran deseniz zaten ayrı bi dünya. %100 sRGB ve %99'a kadar DCI-P3. Isınma sorunuda yok. Yakın zamanda RAM yükseltmesi yapacağım. Yapay zeka işlerinde kullanmayı düşünüyorum. İnceleme paylaşmayı düşünüyorum.
Bir sorunu var mı seni rahatsız eden 80k eder mi gerçekten almayı düşündüğüm modellerden biri ondan dolayı soruyorumBende 4 ay önce 85 bine aldım pahalanır diye![]()
Bir sorunu yok. Cihaz TV'nin incelemeleri var. Aynı incelediği gibi laptop hala 4 aydır. Uzun kullanımı da önemli ama kısa vadede memnun etti ya iyi gibi. Cs ya da Fortnite gibi işlemci isteyen oyunlarda 5070'li bir i7 işlemcili laptopla aynı fps yi veriyor ancak GPU öncelikli oyunlarda 5070Ti farkını görebiliyorsun.Bir sorunu var mı seni rahatsız eden 80k eder mi gerçekten almayı düşündüğüm modellerden biri ondan dolayı soruyorum
Bende de o endişe vardı. Eve geçeyim alırım dedim. Eve geldiğimde indirimi görünce direk yapıştırmıştım. 85000 TL'ye bile bence bulunmaz nimet. denkleri rahat 110K üstüne denk geliyor. Ya piyasayı abartıyor diğer ürünleri satanlar ya da bu adamlar dandik üründen sayıp ucuza satıyor.Bende 4 ay önce 85 bine aldım pahalanır diye![]()
Biraz daha ittirince oturdu hocam zaten sorun kalmadı biraz gevşek sadece benimki öyle denk geldi sanırım.ilginç bendeki nitroda o kablo uzun kalıyorda oynama şarj etmeme durumu yok .Aldığın yere yaz olmadı değiştirsinler
Güle güle kullanınBiraz daha ittirince oturdu hocam zaten sorun kalmadı biraz gevşek sadece benimki öyle denk geldi sanırım.