❌İndirim Bitti! Hb Premium Özel! Apple Airpods Pro 3 Hepsipay İadesi ile 10.305 TL!

elemin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,830
1783363427701.webp
1783363433977.webp

finansal bilgimin sıfır olduğu zamanlar. normal fiyatı sağdaki ama ben hepsipay bakiyesi mi ne zıkkımsa onunla 12 taksit yapmıştım allah belasını versin. yıllar geçiyor ulan hala o fiyata airpods pro 3 var şaka gibi ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1144 TL HEPSİPARA İADESİ VERİYOR
bu nerede göremedim

• Beğen
Reaksiyonlar: 6khn
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

finansal bilgimin sıfır olduğu zamanlar. normal fiyatı sağdaki ama ben hepsipay bakiyesi mi ne zıkkımsa onunla 12 taksit yapmıştım allah belasını versin. yıllar geçiyor ulan hala o fiyata airpods pro 3 var şaka gibi ya.

bu nerede göremedim
hepsifinans muhabettidir hocam ben de yaptım o hatayı bir kere kredi kartımın limit yoktu bir hevesle aldım :D

Ben aldım bu arada 1144 hepsipay iadesi verdi haberiniz olsun şimdi onunla oled monitörü alacağım airpodsu satacağım :D

hepsifinans muhabettidir hocam ben de yaptım o hatayı bir kere kredi kartımın limit yoktu bir hevesle aldım :D

Ben aldım bu arada 1144 hepsipay iadesi verdi haberiniz olsun şimdi onunla oled monitörü alacağım airpodsu satacağım :D
airpodsu kactan satacan la

8200 9 taksit huawei Buds 5 pro daha iyi değil mi kazık yemiş gibi hissediyorum şuan buna 11.5k verdiğime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,044
Üyeler
199,081
Son üye
kaan2326

Geri