🔥İndirim Gıgabyte M27up 27" Ss Ips Dual-Mode 4k Uhd 160hz / Fhd 320hz 15899tl

gigabyte mutlaka iyidir ama arada iyi bir fiyat farkı var o yüzden düşündürüyor.

9 taksitte o fiyat farkı tolere edilebilir

Link atabilir misiniz?

Oled gözümü korkutuyor açıkçası, peki bu 4k deneyim için 27 inç monitör mü kullanıyorsunuz yoksa 32 mi?
Daha önce 27” 2k G6 Oled kullandım. Hikayeli oyun oynadığım için büyütme ihtiyacı duydum. Büyütmüşkende 32” 4k oled aldım. 3-4 gün oldu geçiş yapalı kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada 4k ips monitör alacağına aynı paraya 2k oled al daha iyi.

4070ti super ile 4k oled e 3-4 gün önce geçtim evet artık oyunlar 120 fps değil ama 60*80 fps arası görüntü çok çok iyi tavsiye ederim. Cyberpunk Phantom DLC sine başladım. 2K oled de dahi ben bu oyunu oynayarak yazık etmişim dedim.
Hocam aynı ekran kartı kullanıyoruz o yüzden sormak istiyorum, 360hz fhd'den 2k ya da 4k uygun bir monitöre geçmeyi düşünüyorum. OLED panel olur olmaz bilemiyorum ancak 2K'da dahi yazık etmişim dediniz o kadar fark var mı? 4K IPS ya da 2K OLED gibi geçmeyi düşündüm.
Edit: Son mesajını görmemiştim cevabı vermişsiniz zaten kb yın tekrara düşürdüm konuyu
Bu arada 4k ips monitör alacağına aynı paraya 2k oled al daha iyi.

4070ti super ile 4k oled e 3-4 gün önce geçtim evet artık oyunlar 120 fps değil ama 60*80 fps arası görüntü çok çok iyi tavsiye ederim. Cyberpunk Phantom DLC sine başladım. 2K oled de dahi ben bu oyunu oynayarak yazık etmişim dedim.
uzun süre 27inç 4k oled ve ips monitör kullandım son zamanlarda çok baş ağrısı ve dönmesi sorunlarımdan muzdariptim, geçen ay "AOC Gaming Q25G4SR" bu monitöre geçiş yaptım ve gerçekten ağrılarım azaldı. 24.5 inç ve 2K çözünürlüğe sahip olduğu için görüntü kalitesi olarak çok aşırı fark yok eski 4k monitörlerime göre ama demek ki 4k nın o keskinliği beni rahatsız ediyormuş.

20k ya oled almak mı 2k yoksa bu mu?
20K Oled tabii ki tartışmasız bir kez kullandığınızda vazgeçemiyorsunuz. Eskiden 40k ya monitör mü alınır yaa diyordum. Fakat ekran kartından bile önemliymiş. 5070ti almak yerine 32" 4k Oled monitör aldım. İleri de 6000 serisinde değişirim artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzun süre 27inç 4k oled ve ips monitör kullandım son zamanlarda çok baş ağrısı ve dönmesi sorunlarımdan muzdariptim, geçen ay "AOC Gaming Q25G4SR" bu monitöre geçiş yaptım ve gerçekten ağrılarım azaldı. 24.5 inç ve 2K çözünürlüğe sahip olduğu için görüntü kalitesi olarak çok aşırı fark yok eski 4k monitörlerime göre ama demek ki 4k nın o keskinliği beni rahatsız ediyormuş.
5-6 saat pc başında durduğunuzda normaldir hocam, ben işten sonra akşamları 2-3 saat oynuyorum. Öyle bir durum olmadı çok şükür bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,497
Üyeler
199,811
Son üye
paxera

Geri