Pahalıince hesapta bir sistem topladım uzun ömürlü olsun diye 90 k tuttu 6 ay da taksit var peşin fiyata başka bir önerisi olan var mı topladığım kasa bu ileride arttırma yapabilirim diye . sizcAlıntıyı görüntülee doğru toplamış mıyım
16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilirince hesapta bir sistem topladım uzun ömürlü olsun diye 90 k tuttu 6 ay da taksit var peşin fiyata başka bir önerisi olan var mı topladığım kasa bu ileride arttırma yapabilirim diye . sizcAlıntıyı görüntülee doğru toplamış mıyım
ben dizemediğim için soruyorum işte nerede dizili yada ne dizdiniz16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilir
özelleştirme seçeneğinde bulunmuyor kiDahili PSU olan kasalardan bence uzak dursan daha iyi olabilir. PSU ya verilecek paradan kaçarsan yarın öbür gün diğer parçalarından olabilirsin. Benim fikrim 5070 gibi bir ekran kartı kullanıyorken 80+ Gold sertifikalı güvenilir bir PSU almak daha mantıklı olabilir. Ben de yakın zamanda kendim topladım ve sadece PSU 7-8k gibi bir masrafı olmuştu. Kasanın da hava akışının iyi olmasına önem göster bence. Bazı parçalarda fiyattan kaçmak uzun vadede daha riskli olabiliyor.
sistem pahalı evet de o paraya nasıl 5070ti 32gb dizilir anlamadım16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilir
bence pahalıince hesapta bir sistem topladım uzun ömürlü olsun diye 90 k tuttu 6 ay da taksit var peşin fiyata başka bir önerisi olan var mı topladığım kasa bu ileride arttırma yapabilirim diye . sizcAlıntıyı görüntülee doğru toplamış mıyım
En ucuz 5070Ti 50k. En ucuz 32 ramede 20k dersek kalan 20k bütçeye anakart işlemci ssd soğutucu güç kaynağı ve kasa bekliyoruz hocam tüm forum olarak.16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilir
82 site fiyatı ama ben yükseltme yaptım anakart soğutucu kasa değiştirdim o yüzden , amacım ileriye dönük olsun sitenin sunduğu bunlardıpahalı dostum
toplarım ekstra 5 bin tl geçiyor sadece yine de bu sistemden kat kat daha iyi oluyorEn ucuz 5070Ti 50k. En ucuz 32 ramede 20k dersek kalan 20k bütçeye anakart işlemci ssd soğutucu güç kaynağı ve kasa bekliyoruz hocam tüm forum olarak.
Topla hocam öyleyse konu sahibi faydalansın adamın zaten konuyu açma amacı daha iyi toplanabilir mi diyor toplanıyorsa öner de adam onları alsın.toplarım ekstra 5 bin tl geçiyor sadece yine de bu sistemden kat kat daha iyi oluyor