Arkadaşlarım emsal msi ve asus da önerdiler 200hz 1ms olan modeller msi asus aoc zaten bu üçü çarptı gözümd hangisinin ne farkı var çok bilmem bu sizce neden daha iyidir![]()
Bunu al keyfine bak hocam vesa desteği de mevcut
O 240hz miş bu yeni farkettim bunu yapıştırıyorum ozaman![]()
Bunu al keyfine bak hocam vesa desteği de mevcut
Hocam msi kesinlikle alma Panel arızaları ve şikayetleri var donanım arşivindede technopatdada çok gördüm sürekli monitörün panelleri eriyormuşArkadaşlarım emsal msi ve asus da önerdiler 200hz 1ms olan modeller msi asus aoc zaten bu üçü çarptı gözümd hangisinin ne farkı var çok bilmem bu sizce neden daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O 240hz miş bu yeni farkettim bunu yapıştırıyorum ozaman
Samsung g3 hakkında ne diyorsunuz hocam 24 inç 180hz olan model samsung panel kalitezi yüzünden soruyorum zaten bu fiyat bandında klasik herkesin bildiği samsung aoc msi asus var 4 monitör aynı fiyat biraz daha markaya mı kalıyor işHocam msi kesinlikle alma Panel arızaları ve şikayetleri var donanım arşivindede technopatdada çok gördüm sürekli monitörün panelleri eriyormuş
Direk kullanıcıların %40 ında yaşanıyormuş msi monitörlerin hepsine kronik yani
Asus konusunda gelirsek özellik olara Aoc daha iyi o yüzden onu önerdim fiyat performans iyi bir monitör ama Monitör geldiğinde mutlaka ghosting ve ölü piksel testi yapın bu her monitörde olabilir bu problem
Hocam direk samsung ve msi i eleyin samsung un İnput lag problemleri ve Msi ın panel arıza problemleri varSamsung g3 hakkında ne diyorsunuz hocam 24 inç 180hz olan model samsung panel kalitezi yüzünden soruyorum zaten bu fiyat bandında klasik herkesin bildiği samsung aoc msi asus var 4 monitör aynı fiyat biraz daha markaya mı kalıyor iş
Anladım teşekkür ettimHocam direk samsung ve msi i eleyin samsung un İnput lag problemleri ve Msi ın panel arıza problemleri var
Asus ve Aoc kalıyor 2 side iyi monitör problemleri yok özelliği iyi olduğu içinde Aoc tercih edilir
Rica ederimAnladım teşekkür ettim
Galiba asus tuf alacağımRica ederim
2 side iyi monitör hocam Hangisi içine siniyosa ama msi ve samsung onlardan biri olmasınGaliba asus tuf alacağım
Ben asus alma derim, 2-3 yıl kullandığım asus vg249q1a monitörümde ekranın altında yatay çizgiler çıkmaya başladı ve bu neredeyse tam garanti bittikten sonra oluştu. Aynısını yaşarmısın o modelde bilemem ama dikkatli olmak lazımGaliba asus tuf alacağım
bende bu ürünü çok araştırdım, ve aşırı fazla ışık sızması ve ölü piksel yorumları gördüm, ürün eline ulaştı mı, memnun musun ?Galiba asus tuf alacağım
Vazgeçtim hocam Msi Mag 255F E20 Sipariş verdimbende bu ürünü çok araştırdım, ve aşırı fazla ışık sızması ve ölü piksel yorumları gördüm, ürün eline ulaştı mı, memnun musun ?