Yardım 5k Bütçe Gaming Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
60
Bütçe
5000
Arkadaşlar bütçe 5k taksitle alacağım ana monitörüm 144hz 24 inç 1 ms monitör ya ikinci monitör alacağım yada bunu ikinci monitör yapıp ana monitör satın alacağım 1080p olsun 2k kaldıracak bir sisteme sahip değilim

Bunu al keyfine bak hocam vesa desteği de mevcut

Arkadaşlarım emsal msi ve asus da önerdiler 200hz 1ms olan modeller msi asus aoc zaten bu üçü çarptı gözümd hangisinin ne farkı var çok bilmem bu sizce neden daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O 240hz miş bu yeni farkettim bunu yapıştırıyorum ozaman

Arkadaşlarım emsal msi ve asus da önerdiler 200hz 1ms olan modeller msi asus aoc zaten bu üçü çarptı gözümd hangisinin ne farkı var çok bilmem bu sizce neden daha iyidir

O 240hz miş bu yeni farkettim bunu yapıştırıyorum ozaman
Hocam msi kesinlikle alma Panel arızaları ve şikayetleri var donanım arşivindede technopatdada çok gördüm sürekli monitörün panelleri eriyormuş
Direk kullanıcıların %40 ında yaşanıyormuş msi monitörlerin hepsine kronik yani

Asus konusunda gelirsek özellik olara Aoc daha iyi o yüzden onu önerdim fiyat performans iyi bir monitör ama Monitör geldiğinde mutlaka ghosting ve ölü piksel testi yapın bu her monitörde olabilir bu problem

Hocam msi kesinlikle alma Panel arızaları ve şikayetleri var donanım arşivindede technopatdada çok gördüm sürekli monitörün panelleri eriyormuş
Direk kullanıcıların %40 ında yaşanıyormuş msi monitörlerin hepsine kronik yani

Asus konusunda gelirsek özellik olara Aoc daha iyi o yüzden onu önerdim fiyat performans iyi bir monitör ama Monitör geldiğinde mutlaka ghosting ve ölü piksel testi yapın bu her monitörde olabilir bu problem
Samsung g3 hakkında ne diyorsunuz hocam 24 inç 180hz olan model samsung panel kalitezi yüzünden soruyorum zaten bu fiyat bandında klasik herkesin bildiği samsung aoc msi asus var 4 monitör aynı fiyat biraz daha markaya mı kalıyor iş

IMG_8003.webp
Bu üçü arasındayım şuan

Samsung g3 hakkında ne diyorsunuz hocam 24 inç 180hz olan model samsung panel kalitezi yüzünden soruyorum zaten bu fiyat bandında klasik herkesin bildiği samsung aoc msi asus var 4 monitör aynı fiyat biraz daha markaya mı kalıyor iş
Hocam direk samsung ve msi i eleyin samsung un İnput lag problemleri ve Msi ın panel arıza problemleri var

Asus ve Aoc kalıyor 2 side iyi monitör problemleri yok özelliği iyi olduğu içinde Aoc tercih edilir

İnput lagda 180hz olmasına rağmen akıcı olmaması anlamına gelir 60 90 hz gibi oynarsınız gibi düşünün tam anlamıyla öyle deil ama basitçe öyle anlatıyım

Galiba asus tuf alacağım
2 side iyi monitör hocam Hangisi içine siniyosa ama msi ve samsung onlardan biri olmasın

Bide sen keyfine göre al sonra içinde kalmasın diğerini alsaydım keşke diye monitöründen zevk alamazsın falan sonra

Galiba asus tuf alacağım
Ben asus alma derim, 2-3 yıl kullandığım asus vg249q1a monitörümde ekranın altında yatay çizgiler çıkmaya başladı ve bu neredeyse tam garanti bittikten sonra oluştu. Aynısını yaşarmısın o modelde bilemem ama dikkatli olmak lazım

Ama sana kalmış için neye rahat ediyorsa onu al

Geri