bunlarda işe yaramazsa sürücüleri tek tek güncelleyin olmadı ram hızını bios dan düşürün 3200 se daha düşük hıza çekin bakın hatta tek ramle deneyin şimdilik bunları önerebilirim. Bu arada ssd lerin sağlık durumlarını kontrol edin
Bir de sonrasında bellek sağlamlık testi yapmanızı öneririm.Yani ne yapayım şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yapay zeka bana bir şey verdi cmd ye yaz diye sfc /scannow yap dedi tüm bpzulmuş dosyaları düzenleyecek diye
Hocam cs2 ayarlarım gitti wiev model ayarlarım gitti onu nasıl getirecem
Occt ile yaptım hocam hata vermedBir de sonrasında bellek sağlamlık testi yapmanızı öneririm.
Hocam oyun ayarlarım nasıl geri getirte bilirimbunlarda işe yaramazsa sürücüleri tek tek güncelleyin olmadı ram hızını bios dan düşürün 3200 se daha düşük hıza çekin bakın hatta tek ramle deneyin şimdilik bunları önerebilirim. Bu arada ssd lerin sağlık durumlarını kontrol edin
Oyun ayarları ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Bazı oyunlar oyun içinde yaptığınız ayarları yedeklemenize izin verir ( war thunder oyunu mesela ) öyle bir yedek aldıysanız onu geri yükleyerek ayarlarınızı geri getirebilirsiniz ama genelde klavye ayarları filan oluyor yedek olarak grafik ayarlarını yedekleyen bir oyun görmedim ayarlardan kasttetiğiniz ne tam olarak bilmediğim için tahmin yürütüyorum. Elle yedekleme yaptıysanız bir yere anca onu tekrar yedekten ana klasöre atarak filan belki düzelir tabi yine tahminen söylüyorum.Occt ile yaptım hocam hata vermed
Hocam oyun ayarlarım nasıl geri getirte bilirim
Hocam pc oyunda iken kapandı ve Tekrar girdiğimde tüm ayarlar sıfırlanmışOyun ayarları ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Bazı oyunlar oyun içinde yaptığınız ayarları yedeklemenize izin verir ( war thunder oyunu mesela ) öyle bir yedek aldıysanız onu geri yükleyerek ayarlarınızı geri getirebilirsiniz ama genelde klavye ayarları filan oluyor yedek olarak grafik ayarlarını yedekleyen bir oyun görmedim ayarlardan kasttetiğiniz ne tam olarak bilmediğim için tahmin yürütüyorum. Elle yedekleme yaptıysanız bir yere anca onu tekrar yedekten ana klasöre atarak filan belki düzelir tabi yine tahminen söylüyorum.
Tamamdır hocam hepsiOyun ayarları ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Bazı oyunlar oyun içinde yaptığınız ayarları yedeklemenize izin verir ( war thunder oyunu mesela ) öyle bir yedek aldıysanız onu geri yükleyerek ayarlarınızı geri getirebilirsiniz ama genelde klavye ayarları filan oluyor yedek olarak grafik ayarlarını yedekleyen bir oyun görmedim ayarlardan kasttetiğiniz ne tam olarak bilmediğim için tahmin yürütüyorum. Elle yedekleme yaptıysanız bir yere anca onu tekrar yedekten ana klasöre atarak filan belki düzelir tabi yine tahminen söylüyorum.
Memtest86 gerekiyor, hangi adreslerin bozuk olup olmadığına bakmamız gerekiyor.Occt ile yaptım hocam hata vermedi.
Normal hocam hiç sorun yokbilgisayar ısınıyor olabilir ısılar normal mi bi kontrol edin bu arada
Hocam occt ile onuda test ettim bir sorun söylemediMemtest86 gerekiyor, hangi adreslerin bozuk olup olmadığına bakmamız gerekiyor.