Bilgisayar Çöktüp Kendiliğnden Yeniden Başlatıyor

bunlarda işe yaramazsa sürücüleri tek tek güncelleyin olmadı ram hızını bios dan düşürün 3200 se daha düşük hıza çekin bakın hatta tek ramle deneyin şimdilik bunları önerebilirim. Bu arada ssd lerin sağlık durumlarını kontrol edin

Yani ne yapayım şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yapay zeka bana bir şey verdi cmd ye yaz diye sfc /scannow yap dedi tüm bpzulmuş dosyaları düzenleyecek diye

Hocam cs2 ayarlarım gitti wiev model ayarlarım gitti onu nasıl getirecem
Bir de sonrasında bellek sağlamlık testi yapmanızı öneririm.

Bir de sonrasında bellek sağlamlık testi yapmanızı öneririm.
Occt ile yaptım hocam hata vermed

bunlarda işe yaramazsa sürücüleri tek tek güncelleyin olmadı ram hızını bios dan düşürün 3200 se daha düşük hıza çekin bakın hatta tek ramle deneyin şimdilik bunları önerebilirim. Bu arada ssd lerin sağlık durumlarını kontrol edin
Hocam oyun ayarlarım nasıl geri getirte bilirim

Occt ile yaptım hocam hata vermed

Hocam oyun ayarlarım nasıl geri getirte bilirim
Oyun ayarları ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Bazı oyunlar oyun içinde yaptığınız ayarları yedeklemenize izin verir ( war thunder oyunu mesela ) öyle bir yedek aldıysanız onu geri yükleyerek ayarlarınızı geri getirebilirsiniz ama genelde klavye ayarları filan oluyor yedek olarak grafik ayarlarını yedekleyen bir oyun görmedim ayarlardan kasttetiğiniz ne tam olarak bilmediğim için tahmin yürütüyorum. Elle yedekleme yaptıysanız bir yere anca onu tekrar yedekten ana klasöre atarak filan belki düzelir tabi yine tahminen söylüyorum.

Oyun ayarları ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Bazı oyunlar oyun içinde yaptığınız ayarları yedeklemenize izin verir ( war thunder oyunu mesela ) öyle bir yedek aldıysanız onu geri yükleyerek ayarlarınızı geri getirebilirsiniz ama genelde klavye ayarları filan oluyor yedek olarak grafik ayarlarını yedekleyen bir oyun görmedim ayarlardan kasttetiğiniz ne tam olarak bilmediğim için tahmin yürütüyorum. Elle yedekleme yaptıysanız bir yere anca onu tekrar yedekten ana klasöre atarak filan belki düzelir tabi yine tahminen söylüyorum.
Hocam pc oyunda iken kapandı ve Tekrar girdiğimde tüm ayarlar sıfırlanmış

Tamamdır hocam hepsi

bilgisayar ısınıyor olabilir ısılar normal mi bi kontrol edin bu arada

Geri