arkadaşlar Kefine Klean SV modelini aldım, 2800 civarıydı, kulaklık genel olarak güzel sert, tok hissettiriyor, görünüşü falan gayet iyi,
içinden 2 çift ek olarak nozzle çıkıyor farklı tonlar için, fermuarlı kutusu var, benim kulağımda ağrı falan yapmadı, uzun 5-6 saat kullanmadım ama yine de 3 saat falan kullandım, kulağı rahatsız etmiyor, aşırı ağır gelmedi bana kulaküstünden sonra
özellikle mikrofonlu aldım oyun için kullanıyorum %80, mikrofon kalitesi normal, oyun için gayet yeterli seviyede.
ilk izlenim bu şekilde fakat bir sorun var, tüm iem lerde mi bilmem ama ses boğuk ve içeriden geliyordu, yani illaki aldıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor.
bende steelseries uygulaması var ve önceden ayarladığım ses ayarını seçtim, onu seçtikten sonra çok güzel gelmeye başladı ama kendi sesini seçince boğuklaşıyor, yani kesin bir ekolayzer ayarı yapmanız lazım.
diğer eksiği de (yine tüm iemlerde böyle) kablosu kısa, önceki kullandığınız gibi rahat olmuyorsunuz, 1.20m falan kablo uzunluğu, ama alışınca bir problem olmuyor
birkaç hafta oldu alalı, hemen yorum yazmak istemedim, şuan açıkcası memnunum, biraz fazla gömüyor gibi oldum ama şuan severek kullanıyorum yani
kulaküstü ile uğraşmaya hiç gerek yok, bu kulaklığa puanım 8/10, pek kulaklıktan anlamam ama bu sesin boğuk gelmesi biraz garibime gitti eğer düzeltemeseydim o şekilde oynanmazdı bence.
peki oyunlarda ses kasılıyormu? yani iyi diyebilirim, tabi yapacağınız ayarın da çok önemi var, benim ayarda basslar biraz daha önde olabilir ama yine de iyi ayak sesleri duyuluyor.
birde eğer benim gibi bütçeniz yüksek değilse hiç 5-6 bin tl ye falan girmeyin alın uygun fiyatlı kafanıza yatan bir iem kullanın, paranız varsa bilmem tabi
Eğer bilen varsa yazabilir mi sesin boğukluğu tüm iemlerde mi böyle yoksa benim kulaklıkta mı var sadece?