❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Reaksiyon skoru
72
Son 60 günün en uygun fiyatı var şuan. Beyler hem yandan hem önden ışık verebiliyor alanı da bayağı iyi ve şarjlı. Ayrıca yanıp sönen flash modu da var bayağı iyi ürün fiyatı da düşmüşken öneri olarak konusunu da açayım dedim. Ne zaman ne olur belli değil sadece elektrik gidince, tamirat işlerinde ya da araba için değil biliyorsunuz her deprem zamanı içinde ihtiyaç bende depremi düşünerek almıştım küçük bir fener hayat kurtarabilir diye düşünüyorum.
Ürün 5000 mAh pil ile geliyor. Pil harici olduğu için ömrünü tamamlasa bile değiştirebilirsiniz. Işığı çok kuvvetli 3 aşamalı ve mercek açısı ayarlanabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor.
Ayrıca farklı modelleri de var bayağı büyük fenerleri falan onlara da bakabilirsiniz.

yandan yanmasının kısmı da şöyle zaten ilanda videosu da var.

Ekran görüntüsü 2026-07-08 020229.webp

Son düzenleme:
Sagol aldik bakalim bunu da site milyoncuya ev hirdavatciya dondu sonumuz ne olur bakalim🤣
hahahaha öyle valla ama ihtiyaç ya ne zaman lazım olur bilemiyorsun indirimi de görünce atayım dedim cidden lazım oluyor normalde de tabi gece sahilde arkadaşa feneri gösterirken keyfi flash çakınca yanına gelen bekçiye attığın bakış da cabası :ROFLMAO:

Aldım, dursun kenarda :D

3 veya 4. Sefer 3 ay içindeki fiyatı bir düşüyor bir artıyor

E işte düşmüşken almak lazım
Yok alınır alınmaz değil 30 metre öteye idare edicek kadaf ışık veriyor .Bataryayı denemedim ne kadar gidiyor diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sefer paylaşıldığındada fiyatı düşmüştü :S ilginç ya

İyidir kötüdür birebir aynısıdır diyemem ama nasıl bir piyasa ise fiyatlarsa bir kararlılık yok

Yok alınır alınmaz değil 30 metre öteye idare edicek kadaf ışık veriyor .Bataryayı denemedim ne kadar gidiyor diye

İyidir kötüdür birebir aynısıdır diyemem ama nasıl bir piyasa ise fiyatlarsa bir kararlılık yok
1 paket sigara parası kararlı olsa ne olmasa ne :D

f/p ürün olması ve performansının iyi olması farklı özelliklerin olması yeterli zaten fiyatı 200 olsa bile okey bence ki üstelik zaten ufak boyutlu olduğu için de her ihtiyaçta kullanılır mahalleyi aydınlatmak için kullanmıcaz kamp için de çok yeterli bu bi powerbank alıyosun zaten kampta tüm süre kullanırsın

Aldım araçta dursun ya

Geri