zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Son 60 günün en uygun fiyatı var şuan. Beyler hem yandan hem önden ışık verebiliyor alanı da bayağı iyi ve şarjlı. Ayrıca yanıp sönen flash modu da var bayağı iyi ürün fiyatı da düşmüşken öneri olarak konusunu da açayım dedim. Ne zaman ne olur belli değil sadece elektrik gidince, tamirat işlerinde ya da araba için değil biliyorsunuz her deprem zamanı içinde ihtiyaç bende depremi düşünerek almıştım küçük bir fener hayat kurtarabilir diye düşünüyorum.
Ürün 5000 mAh pil ile geliyor. Pil harici olduğu için ömrünü tamamlasa bile değiştirebilirsiniz. Işığı çok kuvvetli 3 aşamalı ve mercek açısı ayarlanabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor.
Ayrıca farklı modelleri de var bayağı büyük fenerleri falan onlara da bakabilirsiniz.
yandan yanmasının kısmı da şöyle zaten ilanda videosu da var.
Ürün 5000 mAh pil ile geliyor. Pil harici olduğu için ömrünü tamamlasa bile değiştirebilirsiniz. Işığı çok kuvvetli 3 aşamalı ve mercek açısı ayarlanabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor.
Ayrıca farklı modelleri de var bayağı büyük fenerleri falan onlara da bakabilirsiniz.
yandan yanmasının kısmı da şöyle zaten ilanda videosu da var.
Son düzenleme: