Steam 50$'a Kadar Oyun Önerisi

ben bg 3'ü ilk çıktığında denedim. 2024'te bi daha denedim. sonra bu senenin başında deneyip act 1'i biraz ilerletip bi daha bıraktım. sonrasında biraz rehber inceledim ve dnd mekanizmasını az çok anlamaya başladım. şimdi dışarı çıktığımda bile eve gidip başına oturasım geliyor. 4 kişiye kadar oynanabiliyor bir de. dnd bilmiyorsan başlarda biraz zorlanabilirsin ama sakın bırakma alışınca bırakılmıyor. bir de 17000 sonu var sanırım oyunun seçtiğin her şey oyuna etki ediyor.
Eyvallah hocam, baldurs gate'i aklımda tutayım başka bir önerin var mıdır?

Bg'yi üstten açı kamerası olduğundan biraz ön yargılı yaklaşıyordum bir daha bakacağım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlgim geçici hocam ondan dolayı kendimi bildiğimden iade ettim, bir anda bir başlarım bir daha bırakmadan soluksuz oynarım ancak şuan alsam bile oynamam. Belli bir süreden sonra tek başına da Farming özelinde sıkılmaya başlıyorsun, yapacak bir şeyin kalmıyor maalesef. Yoksa ETS'de 1000+ saati devirmiş kişiyim, çeşitli simülasyon oyunlarına da sahibim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıldır, biraz oyun hakkında yorum yapabilir misin?
Acik dunya parkur oyunu ama gta gibi acik dunya degil zombi dolu arada afetzede vs geliyor fln en temizi internetten bakmak oynanis videolarina 1, 2 ve the beast olmak uzere 3 oyun var hikayesi oyle super degil ama zombi kesmek eglenceli

Eyvallah hocam, baldurs gate'i aklımda tutayım başka bir önerin var mıdır?
1783360727326.webp
re 4 remake gold edition'da olabilir oynanışı çok iyi mercaneries ve ada wong'un dlc'si var.

Sepetim şuan bu şekilde, eklememi veya çıkartmamı önerdiğiniz bir oyun var mı?

Ekler

• steaö sepet.webp
    steaö sepet.webp
    30.7 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,390
Üyeler
199,349
Son üye