Honor Magicpad 4 47 Bine Almak Mantıklı mı ?

cayır cayır calısırken m1 de ısıdan ekranı yaktık hocam ipadden vazgeçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s11 ultra da şahaneymiş kararsızlık hat safhada şuan bende de magic pad 2 yi incelemiştim ekran cok iyiydi vatanda
Yani cihazı nasıl kullandığına göre de değişiklik gösterir tabi ama m1 kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Sattığıma bin pişman olduğum tek şey sanırım o ipadim olabilir ya. Şu an güncel oyun için alsaydım sahibinden üzerinden temiz kullanılmış m4 prolar var seçer alırdım sanırım.

cayır cayır calısırken m1 de ısıdan ekranı yaktık hocam ipadden vazgeçtim

s11 ultra da şahaneymiş kararsızlık hat safhada şuan bende de magic pad 2 yi incelemiştim ekran cok iyiydi vatanda
honorun güncelleme ömrünü öğrenmen lazım
bir de güncelleme bitince nasıl oluyor

Yani cihazı nasıl kullandığına göre de değişiklik gösterir tabi ama m1 kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Sattığıma bin pişman olduğum tek şey sanırım o ipadim olabilir ya. Şu an güncel oyun için alsaydım sahibinden üzerinden temiz kullanılmış m4 prolar var seçer alırdım sanırım.
bende bi süre cok memnun kaldım hocam ne zamanki garanti bitti ekran kenardan sararmaya başladı batarya şarj tutmamaya başladı elimde kalıyodu tablet. akıcılık olarak yeni gelen güncellemelerle cihaz zayıfladı kasmaya başladı bende elden cıkarttım zor bela yoksa yine ipad alırdım ekran yanma olayıda bana ders oldu

honorun güncelleme ömrünü öğrenmen lazım
bir de güncelleme bitince nasıl oluyor
bence 2 seneyi geçmez honor güncellemede gibi geliyor

bende bi süre cok memnun kaldım hocam ne zamanki garanti bitti ekran kenardan sararmaya başladı batarya şarj tutmamaya başladı elimde kalıyodu tablet. akıcılık olarak yeni gelen güncellemelerle cihaz zayıfladı kasmaya başladı bende elden cıkarttım zor bela yoksa yine ipad alırdım ekran yanma olayıda bana ders oldu
ekranın o kadar parlak olmasının bir sebebi varmış :ROFLMAO:

selamlar dostlar taksitle tablet alıyım diyorum daha önce ipad pro m1 kullanıyodum onu sattım ekranı sararmıştı sanırım yanıktı pilide eskisi kadar tutmuyordu alıcıya söyledim benim için problem değil deyip aldı gitti pubg oynayacakmış. Şimdi tablet bakınıyorum taksitle alacağım kesinlikle sıfır istiyorum honoru gözüme kestirdim sizce nasıl ?
43 binlik cihaz için 12 inç ekran bence küçük, aynı bütçede tab s11 ultra var ve 14 inç, kalem deneyimi olarak ta ön planda bir cihaz. İlla honor denemek istiyorum diyorsan yarı fiyatına pad 2 var.

Elinizde oyun oynayacaksanız Magicpad 4'ün ekranı çok büyük. Tab S11'in ekran boyutu, donanımı ve yazılım desteği gayet iyi.
Magic pad 2 nin ekranı, ekran büyüklüğü, ses sistemi, hızlı şarji daha iyi ben honorun yazılımda da suana kadar bir sorun görmedim
tab s11 yüzde 30 daha pahali belki oyun odaklı ise s11 olabilir ama dengeli kullanım ise pad 2 daha mantikli
Ayrıca Samsungda sadece kalem var honor da klavye ve kalem dahil Samsung'a orjinal klavye alayım desen aralarında yüzde 50 fark oluyor bence bu farka değmez
Ayrıca Samsung şarj aleti de vermiyor honorun içinden o da çıkıyor

Son düzenleme:
Geri