WesajReiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?
Haftada 1 düşüyor, kesinlikle mantıklı. Zamanla kâra geçirir.Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?
anahtar en az 2 dolar desek çıkan skinde 00000.0000002 dolar olunca kesin kara geçirirHaftada 1 düşüyor, kesinlikle mantıklı. Zamanla kâra geçirir.
Uzun vadede kara geçiriyor ben 3 yılda en az 5 katı kara geçmisimdiranahtar en az 2 dolar desek çıkan skinde 00000.0000002 dolar olunca kesin kara geçirir
Sen çıkan kasaları satmak yerine açıyorsan o senin sorunun. Bazen 2 dolar bazen 0.5 dolarlık kasa veriyor her hafta, satacaksın onları, açmayacaksın.anahtar en az 2 dolar desek çıkan skinde 00000.0000002 dolar olunca kesin kara geçirir
e tabii ki uzun vade de kendi kendine amorti eder.Uzun vadede kara geçiriyor ben 3 yılda en az 5 katı kara geçmisimdir
Her türlü parasını çıkarıyor aktif cs oynayan biriysen kesin almalısın.Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?
Teşekkürler, 1 hafta içinde yaklaşık kaç maç atarsam düşürebilirim kasayı?İyi oyunlar şimdiden.
Her çarşamba günü haftalık bonuslar sıfırlanıyor. Sıfırlandıktan sonra ilk 5 maçta 4x xp alıyorsun, sonraki 5 maçta 2x xp alıyorsun, sonraki maçlarda 1x xp alıyorsun.Teşekkürler, 1 hafta içinde yaklaşık kaç maç atarsam düşürebilirim kasayı?