Öneri 3-4 Bin TL Arası Kulaklık Önerisi ?

kulaklığa para vereceğine ses kartına para ayırmalısın. uygun fiyatlı ses kartı tr de pek yok maalesef. wraith gibi yerde satılanlardan performans alamazsın.
şuan kullandıgım soundblaster ae 9 ( en iyilerinden )
uyun fiyatlı önerim soundblaster x g6
kral dalga mı geçiyorsun anlayamadım, 4bin tl bütçem var diyorum 16bin tl lik kart öneriyorsun bana

arkadaşlar şuanda bakıyorum diğer yerlerden de araştırıyorum ama herkes farklı kulaklık öneriyor kafam karıştı iyice, en çok duyduklarım ew200-300, kefine klean, truther blue, bunları gördüm hep, 7hz sonus iyi diye biliyorum oyunda kullanıp beğendiğiniz bir kulaklık önerir misiniz?, birde bazı arkadaşlar baya hobi gibi bu işin içinde, fiyatı artır artır bitmiyor, ilk başta 2binlik bir şey alırım diyordum şimdi fiyat gitgide artıyor, bana düzgün fp alıp arkama yaslanacağım bir kulaklık önerirseniz sevinirim, "almışken iyisini al" mı yoksa al "2 3 binlik biriey işini görür" mü dersiniz hangisi. ek olarak kz zs10 pro 2 ve celest wyvern pro görünüşleri falan hoşuma gitti zs10 pro 2 de switch leri var 4 tane, baz tiz falan ayarlayabiliyon arkasındaki switch kısmından, biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın

Ben 2 yıldır Simgot EW200 kullanıyorum. IEM'e Moondrop CHU II ile başlamıştım oyunlarda ses kasmaktan zorlandığım için sattım. Sonrasında EW200 aldım ayrıca Microsoft Store'dan Dolby Atmos lisansı aldım 45TL'ydi sanırım. Bende oyun dizi müzik için geçmiştim. Genellikle Valorant oyunuyorum ve artık kafa üstünden bunalmıştım. Şuan memnunum bu DAC'ın aynısı ile kullanıyorum. https://www.klassegear.com/products...tYPS-zTl6TRErdIkzg3jQLCZQ-Ylmw9nXIHh_RmgFPc2o Ben kulaklığı çinden almıştım. DAC'ı da gümrük muhabbetinden dolayı 2. el satan birinden almıştım.

Kefine klean type c versiyonunu kullanıyorum(mikrofonu olduğu için). Başlarda kulağımda ağrı yapıyordu 1 haftada geçti ondan önce cloud 3 kullanıyordum şuan elim cloud 3 e gitmiyor, fps ağırlıklı oynayan birisiyim sesler çok temiz. Odyofil değilim ama müzik tarafında da rahatsızlık hissetmedim. 2 farklı nozzle ile birlikte geliyor ses karakterleri farklı fakat hiç denemedim birisi daha bass odaklı diyolar. Mikrofon lazım değilse 3.5mm versiyonunu alıp apple dac ile kullanılabileceğini önermişlerdi. Klasse nin yeni dac larını da övüyorlar ama çok bilgim yok

3-4 bin tl arası iem kulaklık bakıyorum, yazları kafamı bunalttığı için kulak üstünden geçeceğim kulak içine, genelde fps oyunları/video birazda müzik dinlerim, birsürü marka ve birsürü model var, hangisini alacağımı şaşırdım, ilk başta öğlesine en ucuzlarından bakıyordum olay ne ara 3 4 bine geldi anlamadım, hadi daha iyisi olsun, aa buda olsun falan derken fiyat çıktı hep :D, bazı bulduklarımı yazıyorum, sizde öneri verebilirsiniz : celest wyvern black (birde remaster olanı var) - tangzu xue tao - truthear zero blue - simgot ew 200 - 7hz sonus - moondrop chu II DSP benim bulduklarım bunlar, kaliteli düzgün bir şey arıyorum
kefine klean kullanıyorum herhangi bir sorun olursa yanıtlayabilirim

kefine klean kullanıyorum herhangi bir sorun olursa yanıtlayabilirim
bas ve tizleri iyi mi yoksa kulak tırmalıyor mu, oyun için önerirmisin, birde ses nasıl geliyor, (boğuk mu, canlı mı, ince mi baslı mı vb.) çok iyi olmayan bir kulaklıktan geçeceğim zaten iem kulaklığa (James Donkey 710), sadece garip gelirmi acaba veya beklediğim performansı verecekmi bilemiyorum.

bas ve tizleri iyi mi yoksa kulak tırmalıyor mu, oyun için önerirmisin, birde ses nasıl geliyor, (boğuk mu, canlı mı, ince mi baslı mı vb.) çok iyi olmayan bir kulaklıktan geçeceğim zaten iem kulaklığa (James Donkey 710), sadece garip gelirmi acaba veya beklediğim performansı verecekmi bilemiyorum.
hocam ben de sizin gibi aynı şekilde jd 710dan geçtim, ilk olarak kablosu kısa geliyor her iemde olduğu gibi bunu belirtmek isterim. Bas tiz dengesi gayet yerinde ağır basan bir taraf yok. Ben içinden ekstra çıkan siyah nuzzle’ları taktım. Bu şekilde daha güzel müzik zevkinin oluştuğunu düşünüyorum. Şuan elimde bilgisayar yok ama sanırım peace uygulamasıydı ondan eq ayarı da yaptım. İlk taktığımda garip geldi çünkü ilk kez iem kullanıyordum ama alıştıktan sonra ne tws ne de jd 710 yanından geçemez sesi çok temiz veriyor her bir tınıyı kaliteli olarak anlayabiliyosun. Oyun performansı olarak da ben müzik eqsu ayarlamama rağmen gayet yerinde hocam. Mikrofonlu type c giriş modelini aldım mikrofonunu da kime sorsam gayet beğeniyor.

hocam ben de sizin gibi aynı şekilde jd 710dan geçtim, ilk olarak kablosu kısa geliyor her iemde olduğu gibi bunu belirtmek isterim. Bas tiz dengesi gayet yerinde ağır basan bir taraf yok. Ben içinden ekstra çıkan siyah nuzzle’ları taktım. Bu şekilde daha güzel müzik zevkinin oluştuğunu düşünüyorum. Şuan elimde bilgisayar yok ama sanırım peace uygulamasıydı ondan eq ayarı da yaptım. İlk taktığımda garip geldi çünkü ilk kez iem kullanıyordum ama alıştıktan sonra ne tws ne de jd 710 yanından geçemez sesi çok temiz veriyor her bir tınıyı kaliteli olarak anlayabiliyosun. Oyun performansı olarak da ben müzik eqsu ayarlamama rağmen gayet yerinde hocam. Mikrofonlu type c giriş modelini aldım mikrofonunu da kime sorsam gayet beğeniyor.
hocam ek olarak bir yerde okumuştum sanırım kulaklıkların nem yapma durumu oluyormuş ben silikajel aldım bir tanesini kutunun içine koydum bilgisayardan her kalktığımda kutusunun içinde muhafaza ediyorum bu şekilde hem de daha sağlıklı oluyor karadenizde yaşadığım için normal kulaklıklarım hep tıkanıyor nemden mesela bu sistemde çok temiz kalabiliyor bilginize. Eğer başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim

Geri