Cs2 Seçkin Almak Mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
38
Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?

anahtar en az 2 dolar desek çıkan skinde 00000.0000002 dolar olunca kesin kara geçirir
Sen çıkan kasaları satmak yerine açıyorsan o senin sorunun. Bazen 2 dolar bazen 0.5 dolarlık kasa veriyor her hafta, satacaksın onları, açmayacaksın.

yeni kasa/terminal gelince şansın varsa %100 amorti ediyor. ölü el geldiği gün çıkarmayı başardım (zamanında zaten 13 tl almıştım çoktan amorti ettim:))
1783533545612.webp

Kendini amorti etti ustune birikti harcadim birikti harcadim.

Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?
Her türlü parasını çıkarıyor aktif cs oynayan biriysen kesin almalısın.

Teşekkürler, 1 hafta içinde yaklaşık kaç maç atarsam düşürebilirim kasayı?
Her çarşamba günü haftalık bonuslar sıfırlanıyor. Sıfırlandıktan sonra ilk 5 maçta 4x xp alıyorsun, sonraki 5 maçta 2x xp alıyorsun, sonraki maçlarda 1x xp alıyorsun.

Maçlardan aldığın xp; maça katkına ve takımın aldığı round sayısına göre değişiyor. Eğer iyi katkı sağlayıp maçı kazanırsan 3 maçta bile alma şansın var. Ama şansın kötü giderse ve round bile kazanamadan bile kaybedip durursan 15-20 maçta sürebilir. Genelde 5-6 maçta alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri