Düz 64Gb olan baya var da ondan ben de göremedim. İlk onu almaya çalışıp alamayınca düz almıştım.en iyisi 15kya giden 64gb rgbli olandı alıp paylaşanı görmedim daha kim çekti acaba![]()
ondan 1 stok falan açıldı herhalde kimsede görmedimDüz 64Gb olan baya var da ondan ben de göremedim. İlk onu almaya çalışıp aşamayınca düz almıştım.
1 stok açılması mantıken imkansız, @RPchepfoxCS ile ikimiz de aldık.ondan 1 stok falan açıldı herhalde kimsede görmedim
Ben de aldım ondan rgb olanından bahsediyorum.1 stok açılması mantıken imkansız, @RPchepfoxCS ile ikimiz de aldık.
İtopya ups ile çalışıyor evetkargoya verildi diyor ups kargo numarası var doğru mu acaba?
düz 64lüğü baya alan var sen ben dahil. biz bundan bahsediyoruz daha alıp aldığını paylaşanı görmedim. ilk bunu denedim anında uçtu ardından düz 64lüğü aldım.1 stok açılması mantıken imkansız, @RPchepfoxCS ile ikimiz de aldık.
Muhtemelen bunun stok baya azdı. Max 5düz 64lüğü baya alan var sen ben dahil. biz bundan bahsediyoruz daha alıp aldığını paylaşanı görmedim. ilk bunu denedim anında uçtu ardından düz 64lüğü aldım.
Onları nasıl gördünüz tek 32 gördüm ben sadecedüz 64lüğü baya alan var sen ben dahil. biz bundan bahsediyoruz daha alıp aldığını paylaşanı görmedim. ilk bunu denedim anında uçtu ardından düz 64lüğü aldım.
2x32 rgb olanı diyorum tek modül olanı değil yetiştiysen helal olsun valla1 stok açılması mantıken imkansız, @RPchepfoxCS ile ikimiz de aldık.
Evet 2x32 diyorum ben de zaten RGB'siz ama maalesef RGB'li olanı alamadık.2x32 rgb olanı diyorum tek modül olanı değil yetiştiysen helal olsun valla