Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x ve GTX 1070 Sistem İçin Psu Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Ryzen 5 5600X işlemci ve GTX 1070 ekran kartına sahip sistemim için yeni bir PSU arıyorum. Forumda bu konulardan anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Sistem Bileşenlerim:

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1070
Maksimum çıkabileceğim bütçe 2500 TL . İleride parçaları çok değiştirmeyi düşünmüyorum, bu sisteme tam yetecek, korumaları güvenilir ve kronik sorunu olmayan fiyat/performans bir model arıyorum. Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
3.5/4 k bandında kasa PSU setleri geliyor 750w 80 plus tarzı onları kovala istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örnek gerekirse 4 k ya güç kaynağı ile birlikte almıştım https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,558170720.html
Tavsiye için teşekkürler hocam ama benim sistem zaten biraz eski. Geleceğe yönelik büyük bir parça yükseltme niyetim de hiç yok. Ekran kartının piyasası zaten 4 bin TL civarındayken PSU setine 3-4 bin TL bağlamak benim senaryomda biraz ölü yatırım ve israf olur gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Ryzen 5 5600X işlemci ve GTX 1070 ekran kartına sahip sistemim için yeni bir PSU arıyorum. Forumda bu konulardan anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Sistem Bileşenlerim:

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1070
Maksimum çıkabileceğim bütçe 2500 TL . İleride parçaları çok değiştirmeyi düşünmüyorum, bu sisteme tam yetecek, korumaları güvenilir ve kronik sorunu olmayan fiyat/performans bir model arıyorum. Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
Enermax 700w kullanıyorum 1800e almıştım gayet fiyat performans bu bütçede hiçbir sorun yaşamadım

Hocalarım,
Kafamı karıştıran ve fikrinizi almak istediğim bir durum var.

Şu an piyasada önerdiğiniz Enermax Maxpro III (700W) modeli yaklaşık 2.100 TL civarında. Diğer taraftan benim elimdeki kuponla birlikte Green GP550A-ECO (550W) modelini 1.050 TL gibi neredeyse yarı fiyatına getirebiliyorum.

Benim mevcut sistemim R5 5600X ve GTX 1070. İleride en fazla düz R5 5600'e geçerim, onun dışında büyük bir yükseltme niyetim yok. Bu senaryoda; watt değerini bir kenara bırakıp sadece iç yapı kalitesi, kapasitör, korumalar ve regülasyon kararlılığı olarak baksak hangisi daha iyidir? Green'in DC-to-DC modern mimarisi bu fiyata Enermax'tan daha mı mantıklı bir elektrik kalitesi sunar, yoksa Enermax her türlü daha mı üstündür? Hangisini tercih etmek daha doğru bir hamle olur?

Hocalarım,
Kafamı karıştıran ve fikrinizi almak istediğim bir durum var.

Şu an piyasada önerdiğiniz Enermax Maxpro III (700W) modeli yaklaşık 2.100 TL civarında. Diğer taraftan benim elimdeki kuponla birlikte Green GP550A-ECO (550W) modelini 1.050 TL gibi neredeyse yarı fiyatına getirebiliyorum.

Benim mevcut sistemim R5 5600X ve GTX 1070. İleride en fazla düz R5 5600'e geçerim, onun dışında büyük bir yükseltme niyetim yok. Bu senaryoda; watt değerini bir kenara bırakıp sadece iç yapı kalitesi, kapasitör, korumalar ve regülasyon kararlılığı olarak baksak hangisi daha iyidir? Green'in DC-to-DC modern mimarisi bu fiyata Enermax'tan daha mı mantıklı bir elektrik kalitesi sunar, yoksa Enermax her türlü daha mı üstündür? Hangisini tercih etmek daha doğru bir hamle olur?
Hocalarım, süreç boyunca yardımcı olan, teknik detay paylaşan ve fikir veren herkese çok teşekkür ederim. Bütçemi ve sistemimin ihtiyaçlarını gözeterek benim senaryomda en mantıklı ve ekonomik tercih olan Green GP600A modelini sipariş geçtim. Hem bütçemi korumuş oldum hem de sistemin ihtiyacını çözdüm. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum, herkese iyi forumlar!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,512
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri