❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Mesaj sayimla konunun ne alakasi var? Dh de 2007 den beri ayni nick ile üyeyim burayi sonradan gördüğüm için üye oldum ve firsatlar oldukça ihtiyacim doğrultusunda degerlendirdim ayrica gördüğüm firsatlari da paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Yeni üye olanlarla ne alip veremediğiniz var anlamak mümkün değil belki yönetim aktiftir size bununla ilgili daha iyi cevap verir.
Mesaj sayın fazla olsa üyelik yeni derler. Üyelik eski olsa itopya çalışanı derler. Kendileri alamadıkları için başkası da almasın isterler. Bi hayırlı olsun demeyi beceremezler. Kafaya takmaya değmez. Bitmez bunun gibiler.

Mesaj sayimla konunun ne alakasi var? Dh de 2007 den beri ayni nick ile üyeyim burayi sonradan gördüğüm için üye oldum ve firsatlar oldukça ihtiyacim doğrultusunda degerlendirdim ayrica gördüğüm firsatlari da paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Yeni üye olanlarla ne alip veremediğiniz var anlamak mümkün değil belki yönetim aktiftir size bununla ilgili daha iyi cevap verir.
Sana inanmamızı istiyorsan siparisini aynı tutardan bize sat:kappa:

1783608265937.webp

benim tanıdığım itopya kargodan geri ister xd

Öncelikle alanlara hayırlı olsun zaten İtopya firması cevap yazmış Ram'leri gödneriyor anladığım kadarıyla

N11 üzerinden başka firma dan 1.5 saat önce yakaladım bende ama iptal edilir diye çekmedim zaten 1,5 saat takip ettim sonra stok yok haberi geldi :)
Kendi sitesinde 9.5k N11 üzerinden 250 TL kuponla 10.5k 'ya geliyordu. Firmayı ilk defa duyduğum için iptal eder düşüncesiyle çekmedim. Sitesinden alacaktım ama kayıt için mail adrese link gelmiyordu.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-09 202847.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 202847.webp
    53.1 KB · Hit: 218
  • Ekran görüntüsü 2026-07-09 203211.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 203211.webp
    11.6 KB · Hit: 215
Öncelikle alanlara hayırlı olsun zaten İtopya firması cevap yazmış Ram'leri gödneriyor anladığım kadarıyla

N11 üzerinden başka firma dan 1.5 saat önce yakaladım bende ama iptal edilir diye çekmedim zaten 1,5 saat takip ettim sonra stok yok haberi geldi :)
Kendi sitesinde 9.5k N11 üzerinden 250 TL kuponla 10.5k 'ya geliyordu. Firmayı ilk defa duyduğum için iptal eder düşüncesiyle çekmedim. Sitesinden alacaktım ama kayıt için mail adrese link gelmiyordu.
paylassaydiniz keske alirdik iptal olunca n11 kupon werirdi 😫

bu firma da güvenilirdi hocam denenirdi.

bu firma da güvenilirdi hocam denenirdi.

Valla ilk kez duymuştum, buradaki itopya mesajalrından sonra Ram fiyatlarına bakarken karşıma çıktı n11 üzerinden verecektim aslında 1 adet 10.5k ya kuponla fakat bende AM4 sistem var ramleri deneyebileceğim bir durum yok taşra bölgesinde olduğum için. Sayfalarını falan inceledim güvenilir geldi ama teşhir ürünleride satmışlar o yüzden belki öyle gelir diye uğraşmak istemedim. 4 adet stok vardı zaten birileri görüp çekti yada siteden kendileri kaldırdılar.

Sitesinde 9.5k 'ya da 3 defa denedim kayıt olmayı veya kayıtsız satın almayı illa maile gelen linki kontrol edin diye üyelik şartı koymuşlar gmail'e link gelmiyordu. Kısmet sağlık olsun. Böylece firmayı öğrenmiş oldum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri