21calypso24
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
aynı sorun benim iş yerindede var planlı çalışma deniyor alttaki diğer iş yerlerindede yokAlıntıyı görüntülearkadaşlar 4 temmuzda internet kesildi ve adam akıllı tarih verilmedi kendi mobil internetim bitti 500 liralık 25gb faturam bitti sürekli haftalık 4gb internet paketine 150tl veriyorum internet faturam 1400tl oldu çalışan birisiyim internete ihtiyacım var müşteri temsilcisini aradığım zaman tarih veriliyor ama hala açılmıyor çalışan bi ekip falanda yok sokakta mahallede cadde üzerinde ne yapabilirim?
Hangi firma buAlıntıyı görüntülearkadaşlar 4 temmuzda internet kesildi ve adam akıllı tarih verilmedi kendi mobil internetim bitti 500 liralık 25gb faturam bitti sürekli haftalık 4gb internet paketine 150tl veriyorum internet faturam 1400tl oldu çalışan birisiyim internete ihtiyacım var müşteri temsilcisini aradığım zaman tarih veriliyor ama hala açılmıyor çalışan bi ekip falanda yok sokakta mahallede cadde üzerinde ne yapabilirim?
turk telekomHangi firma bu
hocam çok saçma sapan bi sorun bence kontrollü kesim gibi geldi hani dediğim gibi sokağımda mahallemde caddede herhangi bir çalışma vs hiç bir şey yokaynı sorun benim iş yerindede var planlı çalışma deniyor alttaki diğer iş yerlerindede yok
sikayet et
aynı şekil ben yeni türknete geçtim türkcell bitmişti 3-4 ayda zaten zar zor kurulum yaptılart sonra 3 gün önce oldu her şey 1. gün gelmedi 2. gün sadece sabah 7 ile 12 arası sonra gitti 3. de gelmedi o internet geldi dediğimde indirme 5 yükleme 1 iditurk telekom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam çok saçma sapan bi sorun bence kontrollü kesim gibi geldi hani dediğim gibi sokağımda mahallemde caddede herhangi bir çalışma vs hiç bir şey yok