Ekran Kartı ve Ram İkinci El

Reaksiyon skoru
10
herşeyi sıfır ekran kartı ve ramleride ikinci el sitelerden almayı düşünüyorum ekran kartı rx9060xt 16gb iyi bi ekran kartı mı sizce 17 18 bandında ikinci eller öneriyorsanız ikinci el varsa bildiğiniz ekran kartları ve ramler ram 32gb olursa güzel olur link atarsanız sevinirim

Ikinci el ilanini kendin bulman lazım şehrinden veya param güvende ile al kontrol et. 9060xt iyidir

Alabileceğin ve işlemcine bağlı olarak yer yer 2k da bile iş yapabilen bir karttır 9060xt, şahsen kullanımımda 1 kere bile yolda bırakmadı. tavsiye ederim. Şimdiden hakkınızda hayırlısını dilerim.

Butcen yetiyorsa 9070,9070xt de olur ama 9060xt de gayet iyi bir karttır
ram olarak ne önerirsiniz hocam kaç mhz kaç cl olması lazım sizce en az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabileceğin ve işlemcine bağlı olarak yer yer 2k da bile iş yapabilen bir karttır 9060xt, şahsen kullanımımda 1 kere bile yolda bırakmadı. tavsiye ederim. Şimdiden hakkınızda hayırlısını dilerim.

Ddr4-5 belirtmemişsin ddr4 ise 3200veya3600 5 ise 6000 ve üstü iyidir cl40in aşağısında olsun bir de

Ben 2 k da 9060xt ile rahat ediyorum öneririm. (y) ram 6000mhz cl 30veya 30 küsurlar gayet okey

ram 32 gb mı hocam

geleceğede yatırım olsun hocam ddr5 istediğimde işlemciyi falan değiştirir geçerim
bütçene göre önce 16 gb alıp daha sonra yanına aynı marka model 1 tane daha alabilirsin. Ama evet 32 gb 16x2

bütçene göre önce 16 gb alıp daha sonra yanına aynı marka model 1 tane daha alabilirsin. Ama evet 32 gb 16x2
sıfır alırsam dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım ikinci el 32 gb ram al diyor bulamadım hala napacağımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,645
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri