Yardım 70k Ya Kadar Laptop Arıyorum! Karar Veremiyorum

ssarp32

80+
Reaksiyon skoru
82
Bütçe
70000
70K YA KADAR LAPTOP ARIYORUM! KARAR VEREMİYORUM. LÜTFEN HAKİM KİMSELER ÖNERİDE BULUNSUN

Hocam bu kadar para verip te 5060 almak bana koyar açıkçası. Paranın ederini alabileceğim bir makine arıyorum. Öncelikle 5070 bakıyorum

Bunu biliyorum reis, 16s serisi problemleri olan bir seriymiş , aynı zamanda bunda 80-85w maksimum,bundaki kart,hemde adaptör de kurtarmıyor yüksek watt lı değil adaptör bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şunu düşünüyorum bu 115w ama daha dün 65500 civarındaydı hemen zıplamış, satıcıyla görüşüyorum, düşürürse alıp geçeceğim, düşürmezse de biraz daha bekleyeceğim veya buradan alternatiflere bakacağım

Bunu biliyorum reis, 16s serisi problemleri olan bir seriymiş , aynı zamanda bunda 80-85w maksimum,bundaki kart
bi tık daha çıkabilirsen şuna bakmanı öneririm o halde dostum.
bu ikisini takipteyim laptop vardı daha önce sattım masaüstü dizince ama portatifliği özleniyor.

bi tık daha çıkabilirsen şuna bakmanı öneririm o halde dostum.
bu ikisini takipteyim laptop vardı daha önce sattım masaüstü dizince ama portatifliği özleniyor.

Reis bu da güzel ama bakmak lazım detaylı, ben bunun kadar çıkmayı düşünmüyorum şuanda, hemde HB Premium Worldcard var onunla alacağım,9taksit yaylana yaylana ödeyeceğim, ama tek derdim verdiğim paraya değecek olması , o da birtek şuanda 5070 te oluyor

5060 çok lose bir kart , öyle olmasa 5060 da düşünülebilirdim ama geriye 4070 kalıyor ve onda da ikinci ele gitmezsen çok pahalı oluyorlar (5070 ten bile pahalı), 30 serisine hiç girmiyorum zaten, ısınma problemi hak getire, o sebeple 5070

5060 olmaz reis bu paralara

Son düzenleme:
https://app.hb.biz/2U328GuIaMi1 bunu önerebilirim. Bu cihazın 5060 lı modelini kullanıyorum diğer özellikleri birebir aynı. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Reis bu makine de güzel ama bunlarda heatsink ile hall sensörü çok yakınmış, bu da ısı sebebiyle Hall sensörü ekranı kapatıyormuş bunlarda, ondan çekiniyorum bundan, ama 1*24 ram olması gayet avantajlıymış.Ama kendi paylaştığımı alacak olursam şöyle bir planım var. Elimde 16 var birtane, ondaki 2*8 den birini çıkarıp takacağım 16 yı oraya , devam sonra

Reis bu makine de güzel ama bunlarda heatsink ile hall sensörü çok yakınmış, bu da ısı sebebiyle Hall sensörü ekranı kapatıyormuş bunlarda, ondan çekiniyorum bundan, ama 1*24 ram olması gayet avantajlıymış.Ama kendi paylaştığımı alacak olursam şöyle bir planım var. Elimde 16 var birtane, ondaki 2*8 den birini çıkarıp takacağım 16 yı oraya , devam sonra
Hocam Hall sensör sorunu Victustaydı Omenlerde böyle bi problem kalmadı. 1x24 olması gerçekten iyi bir avantaj. Bende ileride yükseltmeyi düşünüyorum.

Sizin paylaştığınızda güzel 17.3 inç hemde. Ama ben alırkende AI 7 350 seçeneği vardı. Ben inçten feragat edip saf güç istediğim için Ultra7 yi tercih ettim kişisel tercih aslında.

Omen 16 ile Omen Slim lerde var diyorlar hocam, şikayetvar ve burası gibi forumlarda şikayet var

Bunu biliyorum reis, 16s serisi problemleri olan bir seriymiş , aynı zamanda bunda 80-85w maksimum,bundaki kart,hemde adaptör de kurtarmıyor yüksek watt lı değil adaptör bunda

Ben şunu düşünüyorum bu 115w ama daha dün 65500 civarındaydı hemen zıplamış, satıcıyla görüşüyorum, düşürürse alıp geçeceğim, düşürmezse de biraz daha bekleyeceğim veya buradan alternatiflere bakacağım
buradaki omen cihaz fena degil yalniz 5070 ile 5060 arasinda yaklasik %15 perf farki var ancak ikiside 8gb vram oldugu icin bir noktada darbogaza takiliyorlar. O yuzden 8gb vram ile onerdigim secenekler 5060 oluyor benim.
5060 çok lose bir kart , öyle olmasa 5060 da düşünülebilirdim ama geriye 4070 kalıyor ve onda da ikinci ele gitmezsen çok pahalı oluyorlar (5070 ten bile pahalı), 30 serisine hiç girmiyorum zaten, ısınma problemi hak getire, o sebeple 5070

5060 olmaz reis bu paralara
"5060 cok lose bir kart" Bu cumlenin anlami ne aciklayabilir misin hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,756
Üyeler
200,505
Son üye
VHoruseus

Geri