Logitech F710 Gamepad Nasıldır

Killer cats

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
F710 nasıl bi gamepad did bağlantı sıkıntısı tarzı şeyler yaşanırmı, ömürü ne kadar olur o fiyat bandında yada 3 aşina 5 yukarısında başka önerileriniz varmı şimdiden teşekkürler

F710 nasıl bi gamepad did bağlantı sıkıntısı tarzı şeyler yaşanırmı, ömürü ne kadar olur o fiyat bandında yada 3 aşina 5 yukarısında başka önerileriniz varmı şimdiden teşekkürler
Herhangi bir controller bundan daha iyidir

Uzun bir süre kullandım kullanmaya da devam ediyorum, Secuzi marka gamepad'imde var herhangi sıkıntısını görmedim ikisininde, genelde Forza 5 oynadım özellikle gaz tepkimesi çok iyi Secuzi LİG3601'e göre F710'nun, sadece pilli olduğu için pili çabuk bitiriyor tek eksisi bana göre bu F710'nun

gamepad olarak degilde cekic yada balyoz niyetine alirsan bayabi isini gorur bayabi kullandim (600 saat fifa) kolu biraktigimda parmaklarim kasiliyodu sanki barfiks cekmis gibi ama suan f710 u 10a katlayacak modeller var yani ucuz falanda degil f710 u almak icin hicbir elle tutulur sebep yok

Alma
16262.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
gamepad olarak degilde cekic yada balyoz niyetine alirsan bayabi isini gorur bayabi kullandim (600 saat fifa) kolu biraktigimda parmaklarim kasiliyodu sanki barfiks cekmis gibi ama suan f710 u 10a katlayacak modeller var yani ucuz falanda degil f710 u almak icin hicbir elle tutulur sebep yok
gamesir nova lite, zd classics, gamepower force, 8bitdo, claw's urunleri binbir turlu secenek var

2 yıldır kullanıyorum gram sıkıntısını görmedim aksini iddaa eden kolsuzdur lego oyunlarını,eurotruck sim 2, ara sıra fc 26 oynadım ben mutluyum konsolumla. fiyatına göre alınabilir ama şuan daha mantıklı seçenekler vardır.Yani Şuan alınmaz ama konsoldan hiç sıkıntı çekmedim

Nedir hocam önerin

2 yıldır kullanıyorum gram sıkıntısını görmedim aksini iddaa eden kolsuzdur lego oyunlarını,eurotruck sim 2, ara sıra fc 26 oynadım ben mutluyum konsolumla. fiyatına göre alınabilir ama şuan daha mantıklı seçenekler vardır.Yani Şuan alınmaz ama konsoldan hiç sıkıntı çekmedim
nasil cekmedin be abi fifa da bi wl at f710la bu kadar rahatsiz bi kol yok dunyada yani tamam kolay kolay bozulmuyo ama sikinti cekmedim demek imkansiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri