Gaming Gecesi Destek 3-4 Aya Yayılmış Parpa Parça Sistem Toplama Stratejisi

1 2 parça şuan alınacak önemli bir şey yok her zaman bulunur bunlar ram ve ssd kovala sen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kasaya bütçesi 90kymış
al sata gider mi bu
Al sat için değmez vatan bazen güzel çıkarıyor

6000 cl 28 ram attığım

6000 cl 28 ram 48 gb şuan bu fiyata çok zor vatanda çıkan kuduz kampanya bidaha gelirmi bilemem onun haricinde Abdullah 2 elden parça satınca alabilirsin ucuza başka yontem suan yok

1 2 parça şuan alınacak önemli bir şey yok her zaman bulunur bunlar ram ve ssd kovala sen

Al sat için değmez vatan bazen güzel çıkarıyor

6000 cl 28 ram attığım

6000 cl 28 ram 48 gb şuan bu fiyata çok zor vatanda çıkan kuduz kampanya bidaha gelirmi bilemem onun haricinde Abdullah 2 elden parça satınca alabilirsin ucuza başka yontem suan yok
evet fiyatı avantajlı geldi bana da ama bütçenin 1/3ü ram yiyor diye atmadım
9070 xt veya 5070 alsa 30-35k daha gidecek zaten
o lian li kasadaki psu nasıldır

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
O zaman anakart vs için para bağlama şimdiden çünkü bunlar zaten her zaman kampanyasi olan şeyler

Paranı biriktir altın olarak sakla daha mantıklı

Bazen güzel oem paket denk gelir alırsın daha uyguna gelir

• Beğen
O zaman anakart vs için para bağlama şimdiden çünkü bunlar zaten her zaman kampanyasi olan şeyler

parça parça toplamaktan vaz mı geçmeliyim yani oem paketlerin içinde biri güzel olsa öbürü olmuyor çorba gibi olabiliyor tamda istediğim gibi bir şeyde olsun istiyorum

şöyle bir 7800x3d veya 9700x + 5070 gelirse diğer bileşenlerde yine bilindik ve güvenilir markalardan gelirse ufak tefek özelleştirme yapıp satın alırım direkt fakat bu ne zaman gelir bir daha

parça parça toplamaktan vaz mı geçmeliyim yani oem paketlerin içinde biri güzel olsa öbürü olmuyor çorba gibi olabiliyor tamda istediğim gibi bir şeyde olsun istiyorum

şöyle bir 7800x3d veya 9700x + 5070 gelirse diğer bileşenlerde yine bilindik ve güvenilir markalardan gelirse ufak tefek özelleştirme yapıp satın alırım direkt fakat bu ne zaman gelir bir daha
yada gelirsede örneğin tek seferde alabilecek bütçede değilsem almak için kendimi zorlayıp patlarsam o sıkıntı işte onuda düşünüyordum açıkcası en azından parça parça çok etraftaki oemlere takılmadan 3-4 ayda hepsini alırım vakit alır ama tam istediğim gibi olur düşüncesiyle ilerliyim diyordum

Çok gelir çok zaten onların güzelini buluyorsun ssd ve ram seçeneklerini düzeltince çok güzel seyler cikar

Altın ucuzken al yıl sonuna dogru zaten yükselir paranda degerlenir bari

• Beğen
Çok gelir çok zaten onların güzelini buluyorsun ssd ve ram seçeneklerini düzeltince çok güzel seyler cikar

oda doğru aslında haklısın walla altından kar ettiğim paraylada bir tane 5070 patlatırım yıl sonuna kadar :D

oda doğru aslında haklısın walla altından kar ettiğim paraylada bir tane 5070 patlatırım yıl sonuna kadar :D
50 gram altın yapsam 2bin kardan ooff kafam karıştı durduk yere bilader ya

Çünkü şuan anakarta felan para Bağlayıp beklemen saçma bozuk çıksa 4 ay sonra açıp baksan iade bile edemezsin adam der 15 gün senin hakkın bro ne ayaksin

Ben yeni açtım yok ben daha kullanmadım anlamazlar yattığı yerden garanti sürenide yemis olursun gereksiz

dostum o zaman almaktan vazgeçiyorum oem paket çıktıgında ciddi anlamda güzel bir şey gelirse az bir şey özelleştirip o şekilde mi patlatıyım? son kararımı ve planımı ona göre hazırlayayım

Çünkü şuan anakarta felan para Bağlayıp beklemen saçma bozuk çıksa 4 ay sonra açıp baksan iade bile edemezsin adam der 15 gün senin hakkın bro ne ayaksin

Ben yeni açtım yok ben daha kullanmadım anlamazlar yattığı yerden garanti sürenide yemis olursun gereksiz
ya evet bu konu zaten kafamı karıştırıp durdu arkadaşlarım var adam 2025 ocakta başladi haziranda anca böyle bir sistem topladı neredeyse 6 ay deli gibi indirim kovaladı fakat tam olarak istediği gibi bir makina toparladı acaba bende mi böyle yapsak gibisindne bir soru işareti doğdu kafamda fakat tamda bu noktada arızalı ve garanti süresinin düşmesi geldi aklıma

asus 4070 super
Ryzen 7800x3d
Gskill 32gb ram
Kingston kc3000 1 tb ssd
Zalman 360 mm sıvı soğutucu
Asus tuf gaming b650m plus
Powersupply da asus tuf dı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,121