MSI İ7-14650 Hx + 5060 Dizüstü'mü 7500f 5060 Ti 8gb Masaüstü'mü Tercih Edilmeli

Yiit_

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar selam. Bilgisayar bakma sürecindeyim en fazla 50.000 bütçem var 1 lira bile üstü olmuyor.

Bi dizüstü buldum MSI Katana 15 HX B14WFK-817xtr sıfırı 78k ben 50 ye buldum. 21 ay msi türkiye + 12 ay trendyol garantisi var. Testlerini istedim aklımdaki şeyler olumluydu ama internetteki kullancı ve içerik üreticisi yorumlarını görünce kafam çok karıştı. MSI dizüstü bilgisayarlarda vector dışındakiler alınmaz falan filan. Ben fan sesinden çok rahatsızım tabii ki laptoplarda olacak ama katana serisinin soğutması kötü deniliyor ve işlemc sürekli 80-90 da takılıyor deniliyor. Yük binince 100+. Testler ekte.

Masaüstünde şöyle bir sistem çıktı bu gün ( link ). Gayet hoşuma gitti bir iki özelleştirme yaptım. Kasayı Ocypus Gamma C72, işlemci soğutucuyu DeepCool LE520 ARGB 240 mm yaptım. Biraz fazla olduğunu biliyorum ama ileri dönük düşündüm. Sizin tercihiniz ne olurdu cevaplarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

O laptopun sıfırı zaten 65k etmez bile o yüzden düşünmeyin bile helede ikinci el ayrıca eğer taşımak gibi bir amacınız yoksa laptop mantıksız zaten.

O laptopun sıfırı zaten 65k etmez bile o yüzden düşünmeyin bile helede ikinci el ayrıca eğer taşımak gibi bir amacınız yoksa laptop mantıksız zaten.
Teşekkür ederim. Masaüstünü almak için girmiştim ama stok bitmiş 42 den 63 olmuş

O laptopun 32 Gb Ram olanını aldık biz de, fanları biraz sesli çalışıyor ama ayar çekme fırsatım olmadı daha. Korkunç ısınma gibi bir durum yok ama fanları bir hayli sesli çalışıyor özel ayar istiyor gibi biraz.

Soruna gelecek olursak, mobilite istiyorsan o Laptop iyi bir seçenek ama sabit olacaksa masaüstü tabii ki

Arkadaşın da dediği gibi mobilite istemiyorsan tabi ki de masaüstü olanı al.

Arkadaşın da dediği gibi mobilite istemiyorsan tabi ki de masaüstü olanı al.
O laptopun 32 Gb Ram olanını aldık biz de, fanları biraz sesli çalışıyor ama ayar çekme fırsatım olmadı daha. Korkunç ısınma gibi bir durum yok ama fanları bir hayli sesli çalışıyor özel ayar istiyor gibi biraz.

Soruna gelecek olursak, mobilite istiyorsan o Laptop iyi bir seçenek ama sabit olacaksa masaüstü tabii ki
Teşekkürler cevap için, aldım bu gün masaüstünü dediğim yükseltmeler ile. Monitör öneriniz var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,898
Üyeler
199,242
Son üye
Durawin

Geri