❌İndirim Bitti! Airpods Pro 3 11.949tl

PNSHER

80+ Silver
Reaksiyon skoru
817

Hepsiburada satıcılı iki üründe de 1500TL kupon bulunuyor (Kupon bana özel değilse tabii) onunla ve hepsiburada premium ile beraber PRO model 10449TL ye Düz model ise 4849TL. PRO model için 1194TL de hepsipara kazanıyorsunuz.

Kupon bana özelmiş hepsipara kampanyası herkes için geçerli ama pek avantajlı bir fiyat sayılmaz bu haliyle.

Son düzenleme:
bende yok kupon, bu arada hepsipay %10 iadesiyle birleşirse fiyat harbi düşüyor baya

Kod sana özel dostum 12K diyor airpods pro 3 e

bende yok kupon, bu arada hepsipay %10 iadesiyle birleşirse fiyat harbi düşüyor baya

Kod sana özel dostum 12K diyor airpods pro 3 e

Kupon sana özel sanırım bende de çıkmadı kupon.

konuyu düzelteyim o zaman pek avantajı kalmıyor gerçi ama aşağıda okla işaretlediğim yerde gözüküyordu.
1783608005474.webp

Son düzenleme:
bende de yok senin ne özelliğin var kardeşş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bırak 1500ü 5tl bile kupon gözükmüyor :D

Son düzenleme:
bende de yok senin ne özelliğin var kardeşş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bırak 1500ü 5tl bile kupon gözükmüyor :D
Valla neden bilmiyorum hem 500tl hem de 1500tl kupan yüklemişler. Tam da kulaklığa ihtiyacım vardı iyi oldu 🤓

Valla neden bilmiyorum hem 500tl hem de 1500tl kupan yüklemişler. Tam da kulaklığa ihtiyacım vardı iyi oldu 🤓
Ben 4 ay önce falan aldım inanılmaz memnunum airpods pro 3 den şehirler arası otobüste kullandım bir kaç kere, uzun olarak 3 saatlik yolculukta sarj %90 dan %71 lere falan düştü ses seviyeside %80-90 civarındaydı, gürültü engellemeyi falan hiç söylemiyorum zaten şuan en top seviyede olan bir kulaklık

Geri