Yardım Dell Alienware Aw2725qf Stuck Pixel Sorunu

Fau-ST

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben 1 gün önce dell alienware AW2725QF monitör aldım yani dün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım siyah renge gelene kadar hiçbir sorun yoktu stuck pixel var dell ile konuşsam değişim yaparlar mı amazondan aldım garantisi var

Merhaba ben 1 gün önce dell alienware AW2725QF monitör aldım yani dün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım siyah renge gelene kadar hiçbir sorun yoktu stuck pixel var dell ile konuşsam değişim yaparlar mı amazondan aldım garantisi var ne kadar
ne kadar var fotoğraf atabilirmisiniz
Ne kadar var fotoğraf atabilirmisiniz

Parlak pixel rezil bir şeydir iyi bilirim, Estetik ve göze batma açısından ölü pixelden bile kötüdür. Sırf bu yüzden bu markayı tercih etmiştim.
Dell Alienware'nin parlak pixel politikası harikadır. 1 tane bile olsa direkt değişim yapıyorlar. Önce Amazon MH ile iletişime geçin durumu anlatın.
Bahsettiğim kaynağı linkiyle beraber kanıt olarak sunun:
Eğer onlar yardımcı olamazsa Dell'in resmi sayfasından desteğe ulaşın. İngilizce konuşmanız gerekebilir. Durumu anlatın.
Adresinize kadar gelip yenisini veriyorlar eskisini teslim alıp.

DİKKAT! Bu dediğimi ölü pixelle karıştırmayın, eğer gerçekten parlak pixel ise değişim yapılır. Ölü pixel için maksimum kusur adeti beştir.

1783793583314.webp

Ne kadar var fotoğraf atabilirmisiniz
81738.webp
şu tarz noktalar var 5 6 tane falan 36dk stuck pixel fixer açmıştım düzelmedi ben de kutusuna kaldırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parlak pixel rezil bir şeydir iyi bilirim, Estetik ve göze batma açısından ölü pixelden bile kötüdür. Sırf bu yüzden bu markayı tercih etmiştim.
Dell Alienware'nin parlak pixel politikası harikadır. 1 tane bile olsa direkt değişim yapıyorlar. Önce Amazon MH ile iletişime geçin durumu anlatın.
Bahsettiğim kaynağı linkiyle beraber kanıt olarak sunun:
Eğer onlar yardımcı olamazsa Dell'in resmi sayfasından desteğe ulaşın. İngilizce konuşmanız gerekebilir. Durumu anlatın.
Adresinize kadar gelip yenisini veriyorlar eskisini teslim alıp.

DİKKAT! Bu dediğimi ölü pixelle karıştırmayın, eğer gerçekten parlak pixel ise değişim yapılır. Ölü pixel için maksimum kusur adeti beştir.

Alıntıyı görüntüle
Şimdi ben pazartesi talep oluştursam hallederler mi peki değişim yaparlar mı

Alıntıyı görüntüleşu tarz noktalar var 5 6 tane falan 36dk stuck pixel fixer açmıştım düzelmedi ben de kutusuna kaldırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben pazartesi talep oluştursam hallederler mi peki değişim yaparlar mı
Süreç birkaç iş günü sürebilir. Ama her türlü yeşil alandasınız.
2 yolunuz var: 1 ayı geçmediyse Amazon ile direkt iade edebilirsiniz. 2. Garanti süreciyle uğraşırsınız.
En kolayı süre dolmadıysa iade ama dezavantajı aldığınız fiyattan daha pahalı olduysa ve tekrar alacaksanız zora sokabilir.

Uğraşırım derseniz 2. yol mevcut.

Süreç birkaç iş günü sürebilir. Ama her türlü yeşil alandasınız.
2 yolunuz var: 1 ayı geçmediyse Amazon ile direkt iade edebilirsiniz. 2. Garanti süreciyle uğraşırsınız.
En kolayı süre dolmadıysa iade ama dezavantajı aldığınız fiyattan daha pahalı olduysa ve tekrar alacaksanız zora sokabilir.

Uğraşırım derseniz 2. yol mevcut.
Normalde amazondan yapacaktım ama 5bin daha pahalıya bulduğum için iade etmedim. Ama garanti ile yapsam kesin olur mu yani nasıl olur tam olarak pazartesi açıklarmış sanırım dell destek sohbetinde belirtmem mi lazım

Normalde amazondan yapacaktım ama 5bin daha pahalıya bulduğum için iade etmedim. Ama garanti ile yapsam kesin olur mu yani nasıl olur tam olarak pazartesi açıklarmış sanırım dell destek sohbetinde belirtmem mi lazım
Şu an Pazar. Mesai dışındalar yarın sabahtan konuşun Amazon Müşteri hizmetleriyle. Onlar yönlendirme sağlar. Sağlamazlarsa tekrar konuşuruz.

Şu an Pazar. Mesai dışındalar yarın sabahtan konuşun Amazon Müşteri hizmetleriyle. Onlar yönlendirme sağlar. Sağlamazlarsa tekrar konuşuruz.
Tamamdır peki dell müşteri hizmetleri yardımcı olur mu çünkü değişim yapacaktım ama aldığım satıcıda stok kalmamış :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,650
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri