polo 1.4 tdi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 443
audi tts
Hocam elektrikli araba alınabilir haklısınız ama bence Tesla alınmaz top gibi gözüküyorAlıntıyı görüntüle
Bu araba da çok iyiydi bu arada ama sonra dayım bunu da sattı gitti Togg aldı , sonra Togg u sattı şimdi adamın Teslası var. Adam gitti evinin önüne özel şarj soketi koydu 200-300 liraya fullüyor mis gibi.
Valla 2018 model o kadar da eski değilEski model alman araçları maalesef çok masraflı
Hocam öyle de genç arabası gibi durmuyor bunlar
Hocam geniş araba rahat edersin koltuk soğutma, ısıtma ve bu fiyatlara bundan iyisini bulamazsınHocam öyle de genç arabası gibi durmuyor bunlar![]()
Hocam genç arabasına gerek varmı al sana patron arabasıHocam öyle de genç arabası gibi durmuyor bunlar![]()
Sürüş dinamikleri dışında malzeme kalitesi o fiyat bandına iyi değil bence.parça sıkıntısı olmasa alfa romeo giulia 2.0 alırdım
Mazot müşürü derken yeni kasa da dizel motor seçeneği yok süspansiyonu dışında ben memnun kaldıydım araçtan 1.4mpi style paket vardı 2022 model 10-15 bin km kullandım parasının aracı bence sol kapı pencere tuşu şans işi gibi1.0 olan zaten yürüyen olarak sorunlu. Onun dışında büyük küçük çoğu parçası sorunlu. Mazot müşürü, sol kapı pencere tuşu falan gidiyor
Hocam 7 kasa bir başka be alıştın mı vazgeçemiyonYine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler
Dostum yerinde olsam 2 coupe bakardım aşağıda bir örnek bırakıyorum
4 kadar büyük değil ama çok çok daha keyifli , ayrıca g20 de güzel araç tabii coupe zorunluluk değil ise ben de g20yi tercih ederdim muhtemelen. Gulia da güzel bir alternatif umarım gönlündeki aracı bulursun
Linkteki araba sağlammış reis ama g20 den yanayım şuan tek kapı olmaması birazcık sıkıntı da zorunlu değil ya cok bi farkı olmaz görsel açıdanYine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler
Dostum yerinde olsam 2 coupe bakardım aşağıda bir örnek bırakıyorum
4 kadar büyük değil ama çok çok daha keyifli , ayrıca g20 de güzel araç tabii coupe zorunluluk değil ise ben de g20yi tercih ederdim muhtemelen. Gulia da güzel bir alternatif umarım gönlündeki aracı bulursun