3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

Alıntıyı görüntüle
Bu araba da çok iyiydi bu arada ama sonra dayım bunu da sattı gitti Togg aldı , sonra Togg u sattı şimdi adamın Teslası var. Adam gitti evinin önüne özel şarj soketi koydu 200-300 liraya fullüyor mis gibi.
Hocam elektrikli araba alınabilir haklısınız ama bence Tesla alınmaz top gibi gözüküyor

Togg t10f hem yerli ve milli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir ton servis masrafından elektrikli araçla kurtuluyorsunuz

valla tek kapı demişsin de g20 çok daha hoş olur

g20 kullanıcısı olarak ön lip ve böbrek değişimi ve difüzör var aracımda araba direk ben burdayım diyor ama illa coupe istiyorsanız 420 ve ya e300 bakıcaksınız gibi duruyor mantıklı

Hocam öyle de genç arabası gibi durmuyor bunlar 😄
Hocam geniş araba rahat edersin koltuk soğutma, ısıtma ve bu fiyatlara bundan iyisini bulamazsın

Kalan parayla da modifiye edersin stage 1 veya stage 2 veya stage 3 yaparsın

Hocam öyle de genç arabası gibi durmuyor bunlar 😄
Hocam genç arabasına gerek varmı al sana patron arabası
Bununla genç arabasında yapabildiğin her şeyi yaparsın

Son düzenleme:
Yine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler :D

Dostum yerinde olsam 2 coupe bakardım aşağıda bir örnek bırakıyorum

4 kadar büyük değil ama çok çok daha keyifli , ayrıca g20 de güzel araç tabii coupe zorunluluk değil ise ben de g20yi tercih ederdim muhtemelen. Gulia da güzel bir alternatif umarım gönlündeki aracı bulursun

parça sıkıntısı olmasa alfa romeo giulia 2.0 alırdım
Sürüş dinamikleri dışında malzeme kalitesi o fiyat bandına iyi değil bence.

güzel bir g20 çekerdim

1.0 olan zaten yürüyen olarak sorunlu. Onun dışında büyük küçük çoğu parçası sorunlu. Mazot müşürü, sol kapı pencere tuşu falan gidiyor
Mazot müşürü derken yeni kasa da dizel motor seçeneği yok süspansiyonu dışında ben memnun kaldıydım araçtan 1.4mpi style paket vardı 2022 model 10-15 bin km kullandım parasının aracı bence sol kapı pencere tuşu şans işi gibi

Yine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler :D

4 kadar büyük değil ama çok çok daha keyifli , ayrıca g20 de güzel araç tabii coupe zorunluluk değil ise ben de g20yi tercih ederdim muhtemelen. Gulia da güzel bir alternatif umarım gönlündeki aracı bulursun
Hocam 7 kasa bir başka be alıştın mı vazgeçemiyon
4 serisi gibi sıkışık araç kullancağıma yayılıp oturabileceğim bir araba bence daha iyidir

Linkteki araba sağlammış reis ama g20 den yanayım şuan tek kapı olmaması birazcık sıkıntı da zorunlu değil ya cok bi farkı olmaz görsel açıdan

Başkan konudan bağımsız,bence o paralara kendi fason gıda üretim işinin temelini atman daha iyi olur

Geri