- Reaksiyon skoru
- 3
Başkan nakitin varsa ilanımda ki 7800x3dli sistemi verebilirim monitör dahil rakamdır
eskiden amd kullanıyordum bütçem doğrultusunda nvidia ya geçmek istiyorumYok hazır sistem olarak yok
Ama Biraz daha yükseltilmiş bir sistem bununla aynı fiyata toplarsın örnek
(olarak sistemi göz ucuyla inceledim halada bakmaya üşeniyorum)
Anakart
ssd(belk)
Psu
Ram modeli
Bunlar olabilir Yükseltilebilir bide kesinlike 9070xt eklerdim rtx 5070 yerine parasını haketmeyen bir oyun kartı
aynı sistem ve parçalarla olursa alırız.çok saçma pahalı, daha yeni 55k'ya 5070'li sistem aldık
link var mıBaşkan nakitin varsa ilanımda ki 7800x3dli sistemi verebilirim monitör dahil rakamdır
Eski amd tamam sıkıntılıydı 5000 serisi kullanıyormuşsundaeskiden amd kullanıyordum bütçem doğrultusunda nvidia ya geçmek istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynı sistem ve parçalarla olursa alırız.
link var mı
Rtx 5080 kullanıyorum evet ama rtx 4080 super den anca %10-15 anca daha fazla kas gücü sağlıyordur ama daha fazla para ödedim öyle bir şey var işteeskiden amd kullanıyordum bütçem doğrultusunda nvidia ya geçmek istiyorum
aynı sistem ve parçalarla olursa alırız.
link var mı
kasayı bilmiyorum güç kaynağınıda sorun yaşar mıyım acaba fiyat avantajı yok zatende işte her yere baktım bu parçalarla daha iyisi yokBu sistemi ilk çıktığında almıştım, fiyat avantajı yok sadece güzel kasa.
İşlemciyi kesinlikle 9700X yap, 7500X3D`ye düşme.
9700X 105W TDP modunda 7800X3D ile aynı performansı veriyor hatta kendi testimde 7800X3` den 3-4 fazla FPS verdi.
Kasa derken sistemin tamamını kastetmiştimkasayı bilmiyorum güç kaynağınıda sorun yaşar mıyım acaba fiyat avantajı yok zatende işte her yere baktım bu parçalarla daha iyisi yok
teşekkür ederimKasa derken sistemin tamamını kastetmiştim
3-4 tane aktif çalışan var bir sorunlarını görmedim, sonuçta fiyat ürünü top kalite olmasa da iş görüyor.