109 fps daha fazlavaktin varsa bu videoyu izle
109 fps daha fazlavaktin varsa bu videoyu izle
dedigim gibi tek tek topladıgım zaman aynı parçaları en ucuz yerden 85kbu attığın sistem bence olması gerekenden daha pahalı.
Genel olarak soğutur 9700x o kadar ısınan bir işlemci değil alırsın baktın çok ısınıyor gaming gecesinde 1300 1500 tl lere güzel soğutucular düşüyor onlardan alır değiştirsinistedigim parçaları toplamak istedigimde 85 k ları buluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 aydır kovalıyorum zaten artık almak istiyorum zam gelecek çünkü
peki üstündeki soğutucu 9700x i soğutur mu
Ekran Kartı: 5070 3xdedigim gibi tek tek topladıgım zaman aynı parçaları en ucuz yerden 85k
sistemin üstünde 6 bakır borulu FSP MP7-BA 2x120mm varGenel olarak soğutur 9700x o kadar ısınan bir işlemci değil alırsın baktın çok ısınıyor gaming gecesinde 1300 1500 tl lere güzel soğutucular düşüyor onlardan alır değiştirsin
bu sistemi şuan 80 k ya toplarsam direk alırım ama imkansızEkran Kartı: 5070 3x
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: Gigabyte b850m force / asus prime b850m-k
Ram: Patriot Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram
SSD: Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD 6000MB Okuma - 4000MB Yazma
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black
ben böyle bir sistem topladım açıkcası kampanya kovalıyorum şuan. (psu 850w 80+ gold) - fiyatı da 80-85k civarlarındaydı
ekran kartını alırken markaya para vermek yerine orta segment almak daha mantıklı geldi bana
Yeterli olur büyük ihtimalle soğutucu kolay iş pahalı bir şey değil sorunlu olsa bile sistemi alınca bı render al derecelerini kontrol et şunu da unutma render da en yüksek derecelerini alırsın oyunda o kadar ısınmaz 9700x e overclock yapılıyor sana kalmış yapıp yapmamak insanlar çoğunlukla hobi olarak yapıyorsistemin üstünde 6 bakır borulu FSP MP7-BA 2x120mm var
anında şuan toplamayamazsın ama force model anakart mesela 1 ay once 5.500 TL'ye düşmüş. Zotac Ekran kartı da 2 gün once 31k'ya düşmüştüsistemin üstünde 6 bakır borulu FSP MP7-BA 2x120mm var
bu sistemi şuan 80 k ya toplarsam direk alırım ama imkansız
Güzel kazık derim sanırım, 55K ya verdi vatan ve İtopya benzerini adamlar 80K yazmış.![]()
AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME GEFORCE RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-16 GB-1TB SSD-OEM PAKET Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME GEFORCE RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-16 GB-1TB SSD-OEM PAKET Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İşlemciyi 7500x3d ye düşürüp alacağım ne düşünüyorsunuz diğer parçalar kafama yattı m2 ssd de anakartta yeterli ekran kartıda asus prime 3 fanlı modeli soğutucu da gayet yeterli hatta ilerde 7800x3d ye geçsemde o soğutucu yeterli olacaktır.
aylarca toplamak falan istemiyorsan alınır ben sistemde bir eksik görmedim sadece rami sonradan ekleyebilirsin.![]()
AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME GEFORCE RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-16 GB-1TB SSD-OEM PAKET Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME GEFORCE RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-16 GB-1TB SSD-OEM PAKET Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İşlemciyi 7500x3d ye düşürüp alacağım ne düşünüyorsunuz diğer parçalar kafama yattı m2 ssd de anakartta yeterli ekran kartıda asus prime 3 fanlı modeli soğutucu da gayet yeterli hatta ilerde 7800x3d ye geçsemde o soğutucu yeterli olacaktır.
![]()
aynı parçalarla daha düşük bulursan direk alayim kanka.Güzel kazık derim sanırım, 55K ya verdi vatan ve İtopya benzerini adamlar 80K yazmış.
ikinci el almayı düşünmüyorum sıfır alacağım oyun ve yayın için fps ağırlıklı.Hocam 80k verip 7500x3d almak mantıksız ekran kartı olarak ikinci el 4070 ti alınabilir
Hocam ne amaçlı kullancaksınız
var mı alternatifin alalımYürüyen Kazık Paketi
Yok hazır sistem olarak yokaynı parçalarla daha düşük bulursan direk alayim kanka.
ikinci el almayı düşünmüyorum sıfır alacağım oyun ve yayın için fps ağırlıklı.
var mı alternatifin alalım![]()