Glocalzone "Gönderildi" Bildirimi Sonrası Başlayan 24 Saatlik Onay Süresi Nedir?

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,926
Selam, glocalzone üzerinden bir siparişim var ama saçma bir duruma düştüm, bilen yeşillendirirse sevinirim. Getiren arkadaşla anlaştık, kargo işini falan ben hallettim. Ürünü bana yarın (pazartesi) kargolayacak. Ama bugün uygulamada işlemleri hallederken erkenden "gönderildi" butonuna bastı. Bana "gönderildi" bildirimi düştüğü gibi, uygulamada şak diye "24 saat içinde ürünü kontrol et ve onayla" diye bir süreç başladı. İnternette kargolu işlemlerde 5 gün süre var falan yazıyor ama bende direkt 24 saat çıktı.
Sormak istediğim, bu 24 saat tam olarak neyin nesi?

Ekler

• 123.webp
    123.webp
    25.6 KB · Hit: 41
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
Selam, glocalzone üzerinden bir siparişim var ama saçma bir duruma düştüm, bilen yeşillendirirse sevinirim. Getiren arkadaşla anlaştık, kargo işini falan ben hallettim. Ürünü bana yarın (pazartesi) kargolayacak. Ama bugün uygulamada işlemleri hallederken erkenden "gönderildi" butonuna bastı. Bana "gönderildi" bildirimi düştüğü gibi, uygulamada şak diye "24 saat içinde ürünü kontrol et ve onayla" diye bir süreç başladı. İnternette kargolu işlemlerde 5 gün süre var falan yazıyor ama bende direkt 24 saat çıktı.
Sormak istediğim, bu 24 saat tam olarak neyin nesi?
3-4 yıldır uygulamayı biliyorum.
İlk defa kullanan gördüm.
Sizce güvenli mi ve ne kadar alan kişiye ücret ödediniz?

3-4 yıldır uygulamayı biliyorum.
İlk defa kullanan gördüm.
Sizce güvenli mi ve ne kadar alan kişiye ücret ödediniz?
26 euro getirene Uygulamaya 11 euro Aldığım ürünler toplamı 75 euro

• Beğen
bende merak etmiştim hep bu uygulamayı. tecrübelerinizi paylaşırsınız hocam takibe alıyorum konuyu

• Beğen
Evet benim onayım olmadan ona para gitmiyor da kargo işini uygulama alıcı ve satıcıya bırakıyor
Peki 25 Euro için siz mi pazarlık yaptınız yoksa alan kişi komisyonu önceden belli miydi?

Peki 25 Euro için siz mi pazarlık yaptınız yoksa alan kişi komisyonu önceden belli miydi?
Getirene bağlı normal de 5 eurodan mı ne başlıyor kendisi 4 ürün için 25 euro istedi.

geçen yurtdışından bir ürünün getirtmek için bu uygulamayı buldum biraz tereddütüm vardı ama riske girip süreci başlattım. bir kullanıcı ürünü getirebilir diye teklifte bulundu biraz pazarlıkla süreci başlattık. ürün geçen hafta elime ulaştı. süreç sorunsuz işledi. yurtdışından ürün getirtmek için tanıdık vs yoksa tek çözüm bu şimdilik

getiren kişinin profilinden daha önceki alışveriş süreci var mı check etmek gerekiyor ödeme siz ürünü onaylayana kadar havuzda bekliyor sonra siz ürün ulaşınca uygulamadan onay veriyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,457
Üyeler
200,407
Son üye
rikiltro

Geri