Hepsiburada Whey'lerde %20 İndirim

bunlar iyice abartmış 1 kg whey nasıl 2.5k oluyor arkadaş millet ucuz diye whey alıyordu onuda elinden alıcaklar bu gidişle

Barış hocayı dinleyip protein hesabı yapmamaya başladım son 4 aydır yinede kaslaniyorum cidden boş işmiş bunlar. Kreatin ve Eaa tek başına yetiyor birde zaten doğal yapıyorsanız belli bir yerden sonra gelişim duruyor herkes de.

Barış hocayı dinleyip protein hesabı yapmamaya başladım son 4 aydır yinede kaslaniyorum cidden boş işmiş bunlar. Kreatin ve Eaa tek başına yetiyor birde zaten doğal yapıyorsanız belli bir yerden sonra gelişim duruyor herkes de.
Evet hesaplamak boş iş yumurtanı pilavını etini sebzeni ye , vitaminleri al tamamdır, diğer şeyler para ve zaman tuzağı

fiyatı uçurup düşürmüşler. ama %10 para puan veriyor.
konuyu açtığımda normal piyasa fiyatı neyse ondan %20 indirim yapıyordu. ve iso100 piyasadan epey hesaplı oluyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 Hafta oldu olmadi bigjoy 1kg whey + kreatin + shaker 2k idi. Burda gorup cekmistim kendime belki yine girer
hocam ben de zamanında bigjoy kullandım ancak bigjoy ile attığım ürünler arasında lezzet olarak inanılmaz kalite farkı var. Bigjoy'un ürünlerini içerken bildiğin acı çekiyorum (kakaolu) bunda gayet rahat. Dymatize iso 100 ve Gold standart'ın çikolatalısını defalarca kullandım hiçbir sorun yoktu.

Ölçeğinde Gram başına protein olarak da bu ürünlerin protein oranı daha fazla. Bigjoy ile oran yaptığın zaman her türlü bunu tercih ederim. Bu arada. Ama evet ucuz değil keşke daha ucuz olsa. Zaten düzenli satın alanlar piyasasını biliyor ve direkt almışlardır. Dymatize ISO 100 şuan epey pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,246
Üyeler
200,070
Son üye
FireKingTRX

Geri