fiyatı uçurup düşürmüşler. ama %10 para puan veriyor.Arkadaşlar Optimum ve Dymatize ISO 100'de %20 piyasadan uygun fiyatlar var. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
fiyatı uçurup düşürmüşler. ama %10 para puan veriyor.Arkadaşlar Optimum ve Dymatize ISO 100'de %20 piyasadan uygun fiyatlar var. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Evet hesaplamak boş iş yumurtanı pilavını etini sebzeni ye , vitaminleri al tamamdır, diğer şeyler para ve zaman tuzağıBarış hocayı dinleyip protein hesabı yapmamaya başladım son 4 aydır yinede kaslaniyorum cidden boş işmiş bunlar. Kreatin ve Eaa tek başına yetiyor birde zaten doğal yapıyorsanız belli bir yerden sonra gelişim duruyor herkes de.
konuyu açtığımda normal piyasa fiyatı neyse ondan %20 indirim yapıyordu. ve iso100 piyasadan epey hesaplı oluyordu.fiyatı uçurup düşürmüşler. ama %10 para puan veriyor.
hocam ben de zamanında bigjoy kullandım ancak bigjoy ile attığım ürünler arasında lezzet olarak inanılmaz kalite farkı var. Bigjoy'un ürünlerini içerken bildiğin acı çekiyorum (kakaolu) bunda gayet rahat. Dymatize iso 100 ve Gold standart'ın çikolatalısını defalarca kullandım hiçbir sorun yoktu.1 Hafta oldu olmadi bigjoy 1kg whey + kreatin + shaker 2k idi. Burda gorup cekmistim kendime belki yine girer