birinin hatası yüzünden kaza yapıp her yerin kırılınca özgürlük bitiyorSözüm meclisten dışarı, farkındalık oluştu bu konuda sanırım. Pc satan çoğunluk "motor alacağım" diyor.
Benim kaçırdığım bir şey mi var bu konuda merak etmeye başladım
Alıntıyı görüntüle
35 bin falan ederi bence taş çatlasaBeyler öncelikle selamlar hepinize, 2-3 ay önce bilgisayar aldım motor alacam o yüzden satmayi düsünüyorum sistemler falan kaç para eder ortalama yazarsaniz sevinirim
Alıntıyı görüntüle
şuna ederinin 2 katını ödediğine o kadar eminim kiBeyler öncelikle selamlar hepinize, 2-3 ay önce bilgisayar aldım motor alacam o yüzden satmayi düsünüyorum sistemler falan kaç para eder ortalama yazarsaniz sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Çok iyimser bir görsel olmuş. Tam tersi iş hayatından sıkılıp kurye olma yolunda gidiyorlar olarak yorumladım ben. Ayrıca artık araba almak çoğu insan için ulaşılmaz durumda.Sözüm meclisten dışarı, farkındalık oluştu bu konuda sanırım. Pc satan çoğunluk "motor alacağım" diyor.
Benim kaçırdığım bir şey mi var bu konuda merak etmeye başladım
Alıntıyı görüntüle
Millette ikişer araba var. Bir de Motorları olsun istiyorlar.Çok iyimser bir görsel olmuş. Tam tersi iş hayatından sıkılıp kurye olma yolunda gidiyorlar olarak yorumladım ben. Ayrıca artık araba almak çoğu insan için ulaşılmaz durumda.
52'ye aldim vatandanşuna ederinin 2 katını ödediğine o kadar eminim kiederini görünce muhtemelen söveceksin
yine pahalı ama beklediğim kadar değilmiş, kaba hesap yazayım parçaların ederini52'ye aldim vatandan