Yakın Zamanda Bilgisayarimi Satmayi Düsünüyorum Kaç Para Eder

nstvgu

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler öncelikle selamlar hepinize, 2-3 ay önce bilgisayar aldım motor alacam o yüzden satmayi düsünüyorum sistemler falan kaç para eder ortalama yazarsaniz sevinirim

1783958423197.webp

Sözüm meclisten dışarı, farkındalık oluştu bu konuda sanırım. Pc satan çoğunluk "motor alacağım" diyor.

Benim kaçırdığım bir şey mi var bu konuda merak etmeye başladım :)

1783958859923.webp

reis pc satilmaz bencede motor alacam eksik var biraz o yüzden satip daha sonra yeni bir pc alicam zaten

Sözüm meclisten dışarı, farkındalık oluştu bu konuda sanırım. Pc satan çoğunluk "motor alacağım" diyor.

Alıntıyı görüntüle
birinin hatası yüzünden kaza yapıp her yerin kırılınca özgürlük bitiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler öncelikle selamlar hepinize, 2-3 ay önce bilgisayar aldım motor alacam o yüzden satmayi düsünüyorum sistemler falan kaç para eder ortalama yazarsaniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle
35 bin falan ederi bence taş çatlasa

Hocam bende aynı fikirdeydim pc piyasası o kadar zarar ettiriyor ki onu da geçtim ederi 35 bin falan denmiş ne kadar doğru bilinmez 35k icin degmez bence 1 ay daha çalışsan o para çıkıyor zaten

Alıntıyı görüntüle
şuna ederinin 2 katını ödediğine o kadar eminim ki 🙁 ederini görünce muhtemelen söveceksin

Alıntıyı görüntüle
Çok iyimser bir görsel olmuş. Tam tersi iş hayatından sıkılıp kurye olma yolunda gidiyorlar olarak yorumladım ben. Ayrıca artık araba almak çoğu insan için ulaşılmaz durumda.

Satmak zor iş. Herkes yapamaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyimser bir görsel olmuş. Tam tersi iş hayatından sıkılıp kurye olma yolunda gidiyorlar olarak yorumladım ben. Ayrıca artık araba almak çoğu insan için ulaşılmaz durumda.
Millette ikişer araba var. Bir de Motorları olsun istiyorlar.

52'ye aldim vatandan
yine pahalı ama beklediğim kadar değilmiş, kaba hesap yazayım parçaların ederini
işlemci 4k ekran kartı 16-17k kasa psu 2k ssd 3.5-4k anakart 2k soğutucu 750 ramler 6.5k
36-37 yapar ama bu parça fiyatı eğer toplu satacaksan daha ucuza vermen gerek 30-33e kadar düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,754
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri