Diego_Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka naptın 16 ram öldürdün sistemi16gb ram hocam![]()
Kanka naptın 16 ram öldürdün sistemi16gb ram hocam![]()
Ne alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsınKanka naptın 16 ram öldürdün sistemi![]()
Sadece render değilki üstün olarak oyun oynicam render bir geri plandaNe alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsın
Yani dediklerimden kısıp 32gb ramda Yapabilirsin önceki yaptığım bir yorumda dediklerimden kısıp
Tek sıkıntısı ram olsun, senin sistemde sorunlar çok daha büyükSadece render değilki üstün olarak oyun oynicam render bir geri planda
Bana güzel bir sistem dizmemde yardımcı olurmusun o zamanTek sıkıntısı ram olsun, senin sistemde sorunlar çok daha büyük
arkadaş fena olmayan parçalar atmışBana güzel bir sistem dizmemde yardımcı olurmusun o zaman
Yalan yok ben ilk bunu almayın planlamıştım bu ne kadar iyi hocam https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54422Ne alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsın
Yani dediklerimden kısıp 32gb ramda Yapabilirsin önceki yaptığım bir yorumda dediklerimden kısıp
Hocam ben bu segment kurmadım ki ama pc yi benim kurduğum bunun çok çok daha iyisi ben bütçen 120k sandım bunda 32gb ram var ben 9900x 2tb ssd 5070 ti falan koydum yani ram bu kadar önemliyse eğer..Yalan yok ben ilk bunu almayın planlamıştım bu ne kadar iyi hocam https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54422
9900 yerine 9800x3d seçrim ben onun dısında senin gayet güzel peki bu ürünleri alırken hangi ürünle başlamak lazımHocam ben bu segment kurmadım ki ama pc yi benim kurduğum bunun çok çok daha iyisi ben bütçen 120k sandım bunda 32gb ram var ben 9900x 2tb ssd 5070 ti falan koydum yani ram bu kadar önemliyse eğer..
Bütçeyi 100k ya geriletsek hocam onun için nasıl bir şey yaparsınızHocam ben bu segment kurmadım ki ama pc yi benim kurduğum bunun çok çok daha iyisi ben bütçen 120k sandım bunda 32gb ram var ben 9900x 2tb ssd 5070 ti falan koydum yani ram bu kadar önemliyse eğer..
Anakartla ram ve ssd ile başlamak iyidir bu 3 parça son zamanlarda ençok zamlananlar9900 yerine 9800x3d seçrim ben onun dısında senin gayet güzel peki bu ürünleri alırken hangi ürünle başlamak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi 100k ya geriletsek hocam onun için nasıl bir şey yaparsınız
Kasa olarak istediğim farklı bır akvaryum kasayı seçme şansım var mıAnakartla ram ve ssd ile başlamak iyidir bu 3 parça son zamanlarda ençok zamlananlar
Önceki yorumundan dediklerini kısmayıp 32 yapsam peki 134 k ya alırmıydın sen bu sistemiNe alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsın