Bu RTX 5070 Li Sistemi Daha Uyguna Toplayabilecek Var mı

Kanka naptın 16 ram öldürdün sistemi :D
Ne alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsın

Yani dediklerimden kısıp 32gb ramda Yapabilirsin önceki yaptığım bir yorumda dediklerimden kısıp

Ne alaka cano 16gb ram hala gayet iyi Zaten oyun oynayacam ve Render işi yapıcam dedin ağır yük render işleri yapmayacaksan oyun içinde render içinde Mükemmel arkadan istediğini de açarsın takılırsın sonrada 32gb ram yaparsın

Yani dediklerimden kısıp 32gb ramda Yapabilirsin önceki yaptığım bir yorumda dediklerimden kısıp
Sadece render değilki üstün olarak oyun oynicam render bir geri planda

Yalan yok ben ilk bunu almayın planlamıştım bu ne kadar iyi hocam https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54422

Hocam ben bu segment kurmadım ki ama pc yi benim kurduğum bunun çok çok daha iyisi ben bütçen 120k sandım bunda 32gb ram var ben 9900x 2tb ssd 5070 ti falan koydum yani ram bu kadar önemliyse eğer..
9900 yerine 9800x3d seçrim ben onun dısında senin gayet güzel peki bu ürünleri alırken hangi ürünle başlamak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bu segment kurmadım ki ama pc yi benim kurduğum bunun çok çok daha iyisi ben bütçen 120k sandım bunda 32gb ram var ben 9900x 2tb ssd 5070 ti falan koydum yani ram bu kadar önemliyse eğer..
Bütçeyi 100k ya geriletsek hocam onun için nasıl bir şey yaparsınız

9900 yerine 9800x3d seçrim ben onun dısında senin gayet güzel peki bu ürünleri alırken hangi ürünle başlamak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi 100k ya geriletsek hocam onun için nasıl bir şey yaparsınız
Anakartla ram ve ssd ile başlamak iyidir bu 3 parça son zamanlarda ençok zamlananlar

Önceki yorumundan dediklerini kısmayıp 32 yapsam peki 134 k ya alırmıydın sen bu sistemi

Hocam ben tek tek kampanya kovalayıp topladım uyguna geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715
Üyeler
199,896
Son üye
Lumpus135

Geri