Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil

Neaxy

80+
Reaksiyon skoru
9
Beyler dün gece discordum hacklendi ve herkese mr beast mesajı yolladı ve o an uyandığımda bunu gördüm ve sifreyi değiştim sonra sabah ögle 4 gibi gmailime girip battle net owerwatch, escape from tarkov, ubisoft hesabımı ele geçirdi ve yetişemedim o an sonrasında bütün 2 faktör ekledim herşeyin sifreyi değistim 2 faktör falan ekledim bunun sebebi discord mu yoksa birsey indirme sebebimi sifreleri değismeme ve faktör eklememe rağmen hala giriş yapabilirmi hesabıma çunkü değistirdim bu nasıl oldu bilmiyorum

2 virüs programı indirdim Eset ve malware malwarede ilk yaptığımda bir kaçdan fazla uyarı verdi sonra sildim ve sonra yaptığım 4 tane kırmızı uyarı verdi ve sildim yardımınız lazım hala erişmesi mümkün mü

Son düzenleme:
En son neler yüklediniz crack yazılım veya oyun hilesi vesayre yüklediniz mi?

En son neler yüklediniz crack yazılım veya oyun hilesi vesayre yüklediniz mi?
Normalde fit girlden indiriyordum ama dün Türk torrent indir denen bir siteden bir şey indirdim ondan sonra oldu bilmiyorum fitgirlden sorun yaşamadım suana kadar ama Discord çalındı bazı şeyler okudum web üzerinden Discord token çalındığını o sıra discorduma 2 faktör açık değildi virüs taraması yaptım bir çok kez eder marwela ve eset ve Hitman prodan 20 dakika geç kaldım şifreler için ve gmailde 2 faktör acık değildi ve o an herşeyi değiştim ve açtım herşeyi sadece 2-3 hesab kaybı yaşadım

Son düzenleme:
Muhtemwlen rat , dc hesabi gittigi an tum pcyi sifirlayip mailleri degistirmis olsaydinix kurtulma sansjniz vardi

Muhtemwlen rat , dc hesabi gittigi an tum pcyi sifirlayip mailleri degistirmis olsaydinix kurtulma sansjniz vardi
o an şans eseri uyandım gerçekten normal mümkün değil o saatte uyanmam uyandığımda o uyarıyı gördüm ve direk şifreyi değiştim herşeyi yaptım ama gmaile kadar gireceğini düşünemedim discordu kurtardım ve 4de gmailde bana şifre değişme bildirimleri girince hızlı reaksiyon verdim ama biraz geç kaldım ubisoftdeki rainbow ve owerwatch hesabım gitti hala girmesi mümkün mü diye endişeleniyorum çünkü o main gmail hesabı herşeye bağlı

Windows'unuzu sıfırlayın hatta format atın yeni sistemle devam edin. Antivirüsler iş işten geçtikten sonra fayda etmez bulduğu bir iki zararlı dosya olsada işe yaramaz işinizi görmez maalesef ki. Geçmiş olsun diyelim iyi sosyaller. Saygılarımla

Geçmiş olsun hocam aynısını yaşadım zaman kaybetmeden format at en iyi kurtuluş hesap şifreleri değiş ben çoğunu değiştirmedim çünkü iki etkin koruma mevcut bence onay olmadan giriş yapamıyorlar.

Geçmiş olsun hocam, format atmadan %100 temizlenmiş sayılmaz format at değiştir tüm şifrelerini aynısını bende yaşadım discord hesabımı hızlı reaksiyonla kurtardım tamamen.

Geçmiş olsun hocam aynısını yaşadım zaman kaybetmeden format at en iyi kurtuluş hesap şifreleri değiş ben çoğunu değiştirmedim çünkü iki etkin koruma mevcut bence onay olmadan giriş yapamıyorlar.
Çerezleri ele geçirip senin kayıtlı bilgisayarından giriş yapıyormuş gibi davranabiliyorlar. Öyle olunca iki aşamalı doğrulama da devre dışı kalıyor, haberin olsun hocam. Başıma geldi çünkü yakın zamanda ondan dolayı biliyorum

Valla bütün şifreleri değiştim+ iki faktör epic,EA, Microsoft,rockstar,steame erisemedi çünkü eski hesaba bağlıydı ama o hesaptakini değişti sonra tekrar aldım ,düşün koyduğum şifreleri yazdım yazmasam hatirlayamam fakat o gece sadece discorda giriş yaptığı için gmaile erisemedigini düşündüm çünkü o an uykuluydum fark etmedim gmaile falan iki faktör koydum iki defa şifreyi değiştim bunu başta yapmama hataydi ama nereden bileceksin format konusunda ne yapacağımı bilemiyorum çünkü indirmek çok zaman alıyor pcde 35den fazla oyun var ve formatı bilmiyorum 🫠🫠
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ah be niye öyle sitelerden indirdin ki... format at
Bu indirmeden dolayı oldugunu hem düşünüyorum hem düşünmüyorum çünkü sadece discord üzerine giriş yaptı orada iki faktör açık değildi Discorddan direk farklı sunucularda olunca sanırım web üzerinde token çalma işi var gibi birşeyler gördüm onda böyle düşünüyorum eğer o an gmaile girseydi farklı anlardım bunu discorda gece 01:27de girdi gmaile işe şifre değişmek için 16:27saat aralığında

Son düzenleme:
Çerezleri ele geçirip senin kayıtlı bilgisayarından giriş yapıyormuş gibi davranabiliyorlar. Öyle olunca iki aşamalı doğrulama da devre dışı kalıyor, haberin olsun hocam. Başıma geldi çünkü yakın zamanda ondan dolayı biliyorum
Doğrudur ben hızlı reaksiyon gösterdiğim için belki de çözdüm.

Valla bütün şifreleri değiştim+ iki faktör epic,EA, Microsoft,rockstar,steame erisemedi çünkü eski hesaba bağlıydı ama o hesaptakini değişti sonra tekrar aldım ,düşün koyduğum şifreleri yazdım yazmasam hatirlayamam fakat o gece sadece discorda giriş yaptığı için gmaile erisemedigini düşündüm çünkü o an uykuluydum fark etmedim gmaile falan iki faktör koydum iki defa şifreyi değiştim bunu başta yapmama hataydi ama nereden bileceksin format konusunda ne yapacağımı bilemiyorum çünkü indirmek çok zaman alıyor pcde 35den fazla oyun var ve formatı bilmiyorum 🫠🫠

Bu indirmeden dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece discord üzerine giriş yaptı orada iki faktör açık değildi Discorddan direk farklı sunucularda olunca sanırım web üzerinde token çalma işi var gibi düşünüyorum eğer o an gmaile girseydi farklı anlardım bunu sabah öğleden 16:30 gibi yaptı discorda gece 01:27de girdi
Bende kuzenimin uyarısı sayesinde gördüm yoksa haberim bile yoktu. Format kolay hocam internetten video izleyerek bile yapabilirsin.

Beyler dün gece discordum hacklendi ve herkese mr beast mesajı yolladı ve o an uyandığımda bunu gördüm ve sifreyi değiştim sonra sabah ögle 4 gibi gmailime girip battle net owerwatch, escape from tarkov, ubisoft hesabımı ele geçirdi ve yetişemedim o an sonrasında bütün 2 faktör ekledim herşeyin sifreyi değistim 2 faktör falan ekledim bunun sebebi discord mu yoksa birsey indirme sebebimi sifreleri değismeme ve faktör eklememe rağmen hala giriş yapabilirmi hesabıma çunkü değistirdim bu nasıl oldu bilmiyorum

2 virüs programı indirdim Eset ve malware malwarede ilk yaptığımda bir kaçdan fazla uyarı verdi sonra sildim ve sonra yaptığım 4 tane kırmızı uyarı verdi ve sildim yardımınız lazım hala erişmesi mümkün mü
indirdiğin veya mail yoluyla tıkladığın bir şeyden trojan yemişsindir hesap bilgilerine de keylogerla ulaşmış olabilir benim aklıma bunlar geliyor en yaygın scamlerden birisi mailini ve hesaplarını ele geçirdikten sonra sana seni tehdit eden karşılığında para istediği bir mail atar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,898
Üyeler
199,242
Son üye
Durawin

Geri