Hocam bence çok kazık değil. 9 taksiti de var. Kasa,psu,soğutucudan anlamam ama Ekran kartına zaten söze gerek yok 9070xt işte gayet güzel. Daha ne isteyebilirsin? İşlemci 7800x3d aynı şekil 9800x3dye gerek yok sadece oyun oynicaksan. Ram de gayet güzel hynix çipli bir ram. Cl ve mhz zi zaten çok iyi. Anakartıda güzel bir parça. Aynı şekil ssdde okuma yazma hızı kötü değil. Kingston 1tb. Son zamanlarda çok piyasayı takip etmesemde bu sistemin 9 taksitle alınabilir olduğunu düşünüyorum. Kötü parçası yok. Piyasayı takip etmediğim için fiyatlardan pek emin değilim ama büyük ihtimal aklımdakinden çok değişmemiştir.
6 taksit olarak alacağım bende fiyat olarak iyi buldumHocam bence çok kazık değil. 9 taksiti de var. Kasa,psu,soğutucudan anlamam ama Ekran kartına zaten söze gerek yok 9070xt işte gayet güzel. Daha ne isteyebilirsin? İşlemci 7800x3d aynı şekil 9800x3dye gerek yok sadece oyun oynicaksan. Ram de gayet güzel hynix çipli bir ram. Cl ve mhz zi zaten çok iyi. Anakartıda güzel bir parça. Aynı şekil ssdde okuma yazma hızı kötü değil. Kingston 1tb. Son zamanlarda çok piyasayı takip etmesemde bu sistemin 9 taksitle alınabilir olduğunu düşünüyorum. Kötü parçası yok. Piyasayı takip etmediğim için fiyatlardan pek emin değilim ama büyük ihtimal aklımdakinden çok değişmemiştir.
Niye 9 almıyorsunuz? Kartınız mı farklı? 9 la 6 çok farkediyor yaw.6 taksit olarak alacağım bende fiyat olarak iyi buldum
Kanka nabacan adam 6 almak istiyordurNiye 9 almıyorsunuz? Kartınız mı farklı? 9 la 6 çok farkediyor yaw.
QNB yok Akbank varNiye 9 almıyorsunuz? Kartınız mı farklı? 9 la 6 çok farkediyor yaw.
Adam daha fazla kar etsin istiyorum reis. Forumda dolaşa dolaşa ucuza almanın/aldırmanın bağımlısı oldukKanka nabacan adam 6 almak istiyordur![]()
parafa da 9 yapıyorQNB yok Akbank var![]()
Hayırlı olsun hocam o zaman. Dediğim gibi kasa,psu,soğutucu hakkında bir fikrim yok. Ama genellikle segotepler iyi oluyor. Diğer parçalar zaten üzmez sizi.QNB yok Akbank var![]()
Axses ve word var maalesefparafa da 9 yapıyor
Banda yardımcı olsana be kral özelden yazayımAdam daha fazla kar etsin istiyorum reis. Forumda dolaşa dolaşa ucuza almanın/aldırmanın bağımlısı olduk![]()
4k alsan bile kullanırsın kanka2 k monıtorle sorun yaşamadan kullanılır mı bu sistem beyler tek tek toplayınca 2 k ucuz bu sıstem şuan