Geliştirdiğim İos Uygulaması Hk. Görüşlerinize İhtiyacım Var

Flushixy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,727
Yazılım Mühendisiyim ve hobi olarak iOS tabanlı uygulamalar geliştiriyorum, yakın zamanda da bir tanesini apple store'da yayınlayabildim.

Seçtiğim alan biraz dar bir alan olduğu için eklenebilecek özellikler açısından sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden de bu konuyu açarak fikir almak istedim.

Genel olarak uygulama alışkanlık kazanılabilmek için snapchat mantığında streak kazanımıyla oyunlaştırılmış bir hatırlatıcı uygulamasıdır.
Fikir vermesi açsından ekran görüntüsü ekliyorum.
Böyle bir uygulamada şu özellik olsa kullanırdım dediğiniz bir şey var mı?

appstore_3_themes_tr.webp
appstore_2_freeze_tr.webp
appstore_1_hero_tr.webp

Son düzenleme:
yapabiliyosanız ai la seslendirme bayagı guzel olur mesela merhaba x sana bugunki rutini/yapılacakları anlatmamı ister misin dese uygulama acılınca falan

Ders zamanlayıcısı gibi hedef belirleyici gibi ne biliyim öyle seyler olabilir

yapabiliyosanız ai la seslendirme bayagı guzel olur mesela merhaba x sana bugunki rutini/yapılacakları anlatmamı ister misin dese uygulama acılınca falan
Mantıklıymış teşekkürler, bunu notlarım arasına ekledim.
Ders zamanlayıcısı gibi hedef belirleyici gibi ne biliyim öyle seyler olabilir
Zamanlayıcı vb. işler To Do mantığına kaçtığı için pek eklemeyi düşünmüyorum ancak yorumunuz için teşekkürler

abi lütfen yanlış anlama ama şahsen böyle bir şeye ihtiyaç duyup para vermezdim

Yazılım Mühendisiyim ve hobi olarak iOS tabanlı uygulamalar geliştiriyorum, yakın zamanda da bir tanesini apple store'da yayınlayabildim.

Seçtiğim alan biraz dar bir alan olduğu için eklenebilecek özellikler açısından sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden de bu konuyu açarak fikir almak istedim.

Genel olarak uygulama alışkanlık kazanılabilmek için snapchat mantığında streak kazanımıyla oyunlaştırılmış bir hatırlatıcı uygulamasıdır.
Fikir vermesi açsından ekran görüntüsü ekliyorum.
Böyle bir uygulamada şu özellik olsa kullanırdım dediğiniz bir şey var mı?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İOS dedin elendim hocam.

Aslında güzel bir uygulama ama androidte bunun bedava versiyonları falanda çok var. Paralı mı bilmiyorum gerçi cevaplardan birine göre baz alıyorum. İos kullanan tayfayıda bilmiyorum ne kadar kullanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,662
Üyeler
199,409
Son üye
denizprime

Geri