Miraç Sağır
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
Abool bu nealabilen oldu mu kaçana bakk
Abool bu nealabilen oldu mu kaçana bakk
Bu fiyat ne böyleeealabilen oldu mu kaçana bakk
bedavdan biraz pahalıfake satıcı felan değil bu arada harbi 9200 e düştü bildirim vs görmedim bu arada şansa listelerimde ekliydi fiyat değişikliği uyarısı geldi biri benden önce davranmış alana h.o
Vaoov inanılmaz fiyat gerçekten nasıl bu fiyata girmişlerfake satıcı felan değil bu arada harbi 9200 e düştü bildirim vs görmedim bu arada şansa listelerimde ekliydi fiyat değişikliği uyarısı geldi biri benden önce davranmış alana h.o
birkaç ay önce 8500 e de gelmişti herhalde bu ürünün fiyat segmentini hatalı girdilerVaoov inanılmaz fiyat gerçekten nasıl bu fiyata girmişler
sen gördüğün zaman çoktan bitmiş oluyor knkfake satıcı felan değil bu arada harbi 9200 e düştü bildirim vs görmedim bu arada şansa listelerimde ekliydi fiyat değişikliği uyarısı geldi biri benden önce davranmış alana h.o
67 e amazonda mı düştü vatanda mı iyiymişsen gördüğün zaman çoktan bitmiş oluyor knk
adamlar harbi ai yapmış
iki hafta önce bunu 67k diye uyarı vermişti savarımASUS ROG NUC INTEL ULTRA 9 Masaüstü Bilgisayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG NUC INTEL ULTRA 9 Masaüstü Bilgisayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
abi bunu depoya nasıl düşürmüşler kiDepo ürün değil ama alın bulunsun
Vileda Oluklu Bulaşık Süngeri, Yeşil, 8 Parça → Akakçe'de ara
79,92 TL - Son 27 ayın ucuz fiyatı - (%49 indirim)
Vileda 141127 Oluklu Bulaşık Süngeri, Yeşil, 8 Parça : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vileda 141127 Oluklu Bulaşık Süngeri, Yeşil, 8 Parça : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
![]()
KART LİMİTİM YOK VALLA AĞLAYACAM YOKSA ÇEKERDİMhem siyah hem beyaz varApple iPad Pro (M5): 11 inç Ultra Retina XDR Ekran, 256 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, LiDAR Tarayıcısı, Wi-Fi, Face ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü, Standart cam — Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple iPad Pro (M5): 11 inç Ultra Retina XDR Ekran, 256 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, LiDAR Tarayıcısı, Wi-Fi, Face ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü, Standart cam — Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr