19500 TL'ye Temiz Rx6950xt Alınır mı?

İçi açılmadıysa değerler mükemmele çok yakın. Biraz pazarlık yap ama 16 bin verilmez 15’e inebilirsen harika olur
Yüzde 99 açılmıştır ya bu serilerde, tabi kimsenin de günahına girmek istemem orası ayrı mesele.

Yüzde 99 açılmıştır ya bu serilerde, tabi kimsenin de günahına girmek istemem orası ayrı mesele.
Ben kendi kartımı canım sıkıldıkça açıyorum ama insanlar açmadan kullanabiliyor demek ki :D

Garanti etiketi duruyor üstünde
Ona pek güvenme :D 100 liraya 1000 tane etiket satıyolar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendi kartımı canım sıkıldıkça açıyorum ama insanlar açmadan kullanabiliyor demek ki :D
Benim lc'ler de açılmadılar duruyolar öyle. Normalde köküne kadar bakım yaparım ama sıcaklığı hala iyi durumda diye hiç ellemedik.

Ona pek güvenme :D 100 liraya 1000 tane etiket satıyolar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim lc'ler de açılmadılar duruyolar öyle. Normalde köküne kadar bakım yaparım ama sıcaklığı hala iyi durumda diye hiç ellemedik.
Ben Antalya’da yaşadığım için sanırım sürekli açıp macun yeniliyorum da artık mx7 aldım o kadar sık açmam ben de. Gerek yoksa açmayacaksın zaten

Ben Antalya’da yaşadığım için sanırım sürekli açıp macun yeniliyorum da artık mx7 aldım o kadar sık açmam ben de. Gerek yoksa açmayacaksın zaten
Bende kepezde yaşıyorum ama 16k lık 6900xt alanyada ben gidemem satıcı gelse test edemem pcm yok 6950 xt alırsam test edebilirm bide nerde bakım yaptıranilirim karta termal bakım iyi bir dükkan varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,329
Üyeler
199,138
Son üye
sudo52

Geri