Tws Gaming Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
0
kulak ustu mu yoksa tws mi alsam kararsız kaldım tws almak biraz daha cazip geliyo kulaklık önerebilecekmisiniz butcem 5 6k arası sarzi dayanakli olursa iyi olur mikrofonu da kaliteli olsa iyi olur

PC icin diyorsan PC'de TWS ile oyle oyun oynayip mikrofon kullanamazsin. Ses kalitesi kotu oluyor ve mikrofonla ayni anda ses kullaninca ses kalitesini dusuruyor. Gecikme olmasini soylemiyorum bile. Telefon icin diyorsan da OnePlus Buds 4 oneririm.

PC icin diyorsan PC'de TWS ile oyle oyun oynayip mikrofon kullanamazsin. Ses kalitesi kotu oluyor ve mikrofonla ayni anda ses kullaninca ses kalitesini dusuruyor. Gecikme olmasini soylemiyorum bile. Telefon icin diyorsan da OnePlus Buds 4 oneririm.
pc icin aliyomda steelseriesin gamebuds kulaklikigi var bide iem kulakliklar flnda var kararsiz kaldim

pc icin aliyomda steelseriesin gamebuds kulaklikigi var bide iem kulakliklar flnda var kararsiz kaldim
Direkt IEM al gec o bahsettigin Steelseries Gamebuds ve TWS'lere kiyasla kat kat daha iyi deneyim yasarsin. EG280 ve EA500LM onerim olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,832
Üyeler
199,446
Son üye
SefaTuna

Geri