Alınır da hocam 3-4 ay kullanıp satmaya çalışması bi garip gelirdi banaBir arkadaşım paraya sıkıştığı bu martta alınmış 128gb siyah iPhone 15 i kutu faturalı ürünü 35k dan satıyor. Bende alıp satmayı düşünüyorum sizce mantıklımı?
Alınır da satmaya almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.Bir arkadaşım paraya sıkıştığı bu martta alınmış 128gb siyah iPhone 15 i kutu faturalı ürünü 35k dan satıyor. Bende alıp satmayı düşünüyorum sizce mantıklımı?
45 veya 44kya giderTr cihazı 2028 mart garantili sıfırdan farksız %100 pil de hocam. Sizce satış fiyatı ne olmalı?
Kanka %100 batarya bana hiç mantıklı gelmedi de sen alırken bi kontrol et yinede 5 ayda %1 bile düşmemesi ilginç.Tr cihazı 2028 mart garantili sıfırdan farksız %100 pil de hocam. Sizce satış fiyatı ne olmalı?
Sıfırı 48 iken o fiyata gitme ihtimali varmı hocam?45 veya 44kya gider
Bende kontrol ettim hocam cihazda hiçbirşey yok, ki zaten öyle katakulli yapacak biri hiç değil.Kanka %100 batarya bana hiç mantıklı gelmedi de sen alırken bi kontrol et yinede 5 ayda %1 bile düşmemesi ilginç.
Hayırlı olsun o zamanSıfırı 48 iken o fiyata gitme ihtimali varmı hocam?
Bende kontrol ettim hocam cihazda hiçbirşey yok, ki zaten öyle katakulli yapacak biri hiç değil.